2.400 més fan un relleu fred de 77,7 milles al voltant del llac Seneca diumenge

La vuitena cursa anual de Seneca7, una cursa de relleus de 77,7 milles, que consta de 348 equips de set membres que recorren la circumferència del llac Seneca, es va celebrar diumenge 29 d'abril. L'esdeveniment va començar al centre de Ginebra, amb corredors dirigint-se cap al sud pel costat oest de Seneca Lake, a través del comtat de Yates, el comtat de Schuyler, inclòs Watkins Glen i el comtat de Seneca, abans de tornar a Ginebra per a una celebració de la línia de meta.

Els premis van ser de tres profundes en diverses categories: tots masculins, tots femenins i mixtes.

pros i contres del tinnitus 911

En la categoria íntegrament masculina, The Young Bucks, de Ginebra (a la foto de sota), va completar els tres primers classificats, amb un temps de 8:27:24. We’re Older Than You, d'Ítaca, va quedar segon, arribant a les 8:04:29. Liar, Liar, Feet on Fire, de Johnson City, va ocupar el primer lloc amb 7:55:42, més que el segon lloc l'any passat.

.jpg

Henderson diu que les empreses locals al llarg del recorregut també són fonamentals per al funcionament de la cursa, assenyalant que una sèrie de cellers i altres negocis regionals permeten que la cursa utilitzi la seva propietat per a punts d'intercanvi, el lloc on els corredors s'entreguen la polsera de la bufetada entre ells. i voluntaris de les organitzacions locals sense ànim de lucre s'ofereixen per gestionar aquestes estacions. Molts esportistes i les seves famílies, al seu torn, s'aturen i donen suport a aquests negocis, compartint-ho tot a les xarxes socials.

Per ajudar a pagar una comunitat que dóna suport a la seva cursa, els organitzadors van obrir deu espais benèfics, espais d'entrada a la cursa reservats per als equips disposats a pagar una quota d'inscripció augmentada, amb els beneficis destinats a organitzacions locals sense ànim de lucre.

És important que tots ens unim per fer el que podem per a les persones que ho necessiten, i aquest és un esdeveniment que fa que això sigui una prioritat, diu Henderson. Henderson assenyala que la cursa ha donat més de 67.000 dòlars a més de 40 organitzacions benèfiques de la zona des que va començar. Els organitzadors també van organitzar dissabte una campanya per a l'organització local Mothers & Others a la Smith Opera House, recollint motxilles i bosses de mà plenes d'articles donats.