Després d'un inici lent, Syracuse es desperta per derrotar a Boston College, 21-6 (cobertura completa)

Courtney Jackson va passar per davant de la primera onada de defensors del Boston College, es va tallar a la seva esquerra i després va tornar endavant per la línia lateral. Mentre la multitud de Homecoming aplaudiva i es posava dempeus, l'home de tornada del futbol de Syracuse va quedar a l'ombra en el seu camí cap a la zona final.

Un dels jugadors de la pilota de SU, entusiasmat de veure el tercer touchdown de l'equip a les 4:53, va passar per alt la línia de gol abans de córrer cap al pal de la porteria i colpejar una pilota contra el cap.

Jackson, substituint el lesionat Trebor Pena, va donar el cop definitiu en el tercer quart de 21 punts de l'Orange. Després d'anar sense gols en els primers 30 minuts del partit, SU va fer tres jugades de gol explosives després del descans, i finalment va vèncer els Eagles per 21-6.

En primer lloc, va ser el corredor destacat Sean Tucker que va pujar pel mig per a una carrera de touchdown de 51 iardes. Aleshores, el quarterback Garrett Shrader va mantenir un RPO de 3r i 1 abans de superar la defensa de BC per una puntuació de 48 iardes. I després d'una altra aturada de la defensa SU, Jackson va allotjar un raig làser d'un punt per acabar el tram de 21-0.

Amb la victòria, Syracuse (5-4, 2-3 ACC) està ara a només una victòria de convertir-se en bowl elegible per primera vegada des del 2018. Després d'un adéu tardà, l'Orange tornarà a l'acció a Louisville el 13 de novembre abans. viatjant a l'estat número 20 de Carolina del Nord i acabant l'any amb una cita a casa contra Pittsburgh.

SU, com ha estat el cas des que l'entrenador en cap Dino Babers va canviar de quarterback de Tommy DeVito a Shrader la setmana 4, es va recolzar amb força al partit de terra contra el Boston College (4-4, 0-4).

Tucker va registrar el seu setè partit consecutiu de 100 iardes, rècord del programa, recolzant-se en pistes de 51, 41 i 37 en el camí per acabar amb un màxim de 207 iardes en 26 acarreos. Shrader va fer 100 iardes per carrer guanyades per quarta vegada en les seves sis inicis, trobant carrils corrents malgrat una caixa d'Eagles apilada que va donar cobertura a l'home SU al perímetre més vegades que no. Fins i tot tenint en compte les iardes de sac, la transferència de l'estat de Mississipí va durar més iardes (78) de les que va llançar (65).

Tot i que l'èxit precipitat de Syracuse no es va materialitzar fins després del descans, una acèrrima defensa taronja va permetre a Babers i al coordinador ofensiu de SU Sterlin Gilbert mantenir-se amb el pla de joc mantenint BC fora de la zona de final.

kratom on comprar en línia

A part de l'estrella Zay Flowers que va fer atrapades disputades al camp contra la cobertura de l'home, SU va fer pocs lapses en aquest costat de la pilota.

Els quarterbacks del BC Dennis Grosel i Emmett Morehead es van combinar per aconseguir 15 de 32 per 180 iardes, agafant cinc captura. Els Eagles van fer una mitjana de només 1,8 iardes per portar amb un llarg d'11. El defensiu sènior Kinsley Jonathan va registrar tres captacions amb el apoyador Stefon Thompson (1,5) i el defensiu Cody Roscoe (0,5) també van causar estralls al camp posterior.

L'atac de Syracuse, recolzant-se en una línia ofensiva improvisada amb dos principals col·laboradors fora, no va poder mantenir el marcador fluint al quart quart. Però BC no va poder posar-se al dia.

Una oportunitat de la zona vermella es va empènyer a la 4a i la 40a posició després d'un cop sobre el cap del quarterback i l'últim despatx de Jonathan del dia. I l'altra, una oportunitat d'última respiració quan faltaven cinc minuts per al final, es va estancar a la quarta posició i el gol de l'1. El col·legiat de SU Geoff Cantin-Arku va liderar la càrrega, aixecant el corredor Travis Levy per segellar la victòria.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

RODA DE PREMSA POSTPARTIC DE DINO BABERS:

Yankees contra Red Sox 2015

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Syracuse intentarà fer un pas més per guanyar el 13è partit quan alberga dissabte al Carrier Dome a les 15:30, el seu rival Boston College. Diversos exjugadors estaran a la mà mentre la Universitat celebra el cap de setmana de la Central Orange/Homecoming. Data de 1949, els Orange tenen 41-29 (.586) tots els temps en jocs Orange Central/Homecoming.

Ara tenim l'oportunitat de tornar a casa per a Homecoming contra Boston College i Jeff Hafley, va dir Babers. [És un] equip amb el qual tenim molta història. Estem desitjant que els 'vells' tornin, per dir-ho d'alguna manera. Estic mirant Internet i veig que tots els nois tornen. Serà una bona gent. Estem desitjant tornar al Dome i jugar un altre partit a casa.

El Boston College entra al partit de dissabte amb una marca de 4-3, 0-3 en joc ACC. Els Eagles són el segon oponent més freqüent de Syracuse dels actuals equips de l'ACC (54), per darrere de Pittsburgh (76). Els taronges tenen un avantatge de 32-22 a la sèrie de tots els temps.