Els Amerks creuen per guanyar per 7-3 als Bears

Els nord-americans de Rochester (10-6-0-0) van aconseguir un avantatge de 4-0 i mai van mirar enrere en el seu camí cap a un 7-3 contra els Hershey Bears (8-6-2-1) divendres a la nit en un batalla de les franquícies fonamentals de la Lliga Americana d'Hoquei a The Blue Cross Arena.

Els Amerks van esclatar amb quatre gols de poder i sis jugadors diferents van fer actuacions de diversos punts. El partit va ser la 461a reunió de tots els temps entre els dos equips més antics de l'AHL i la primera a Rochester des del 23 d'octubre de 2019. Amb la victòria, el Rochester, que ha guanyat 10 dels seus últims 15 partits en total, ha guanyat almenys un punt en sis dels últims 11 partits amb els Bears es remunten a la campanya 2016-17, amb un 5-5-1-0 durant aquest període.

Jack Quinn i Mark Jankowski van anotar cadascun un gol i dues assistències, mentre que Peyton Krebs va acabar amb tres assistències. Michael Mersch (2+0), Ethan Prow (0+2) i JJ Peterka (0+2) van registrar un joc de múltiples punts. Mason Jobst, Sean Malone i Ryan MacInnis van completar el marcador amb un gol cadascun. Oskari Laakonen i Josh Teves van obtenir una assistència.

El porter Ukko-Pekka Luukkonen (6-6-0) va fer la seva vuitena aparició dels últims nou partits i la 12a de la general. El porter finlandès va afrontar 40 tirs, dels quals 27 en els últims 40 minuts de joc i va aconseguir la seva sisena victòria de la temporada. Luukkonen està empatat al sisè lloc de l'AHL en victòries, mentre que ocupa el quart lloc tant en minuts jugats (685) com en partits jugats (12).

Amb una nit de dues assistències, Joe Snively va avançar l'atac dels Bears mentre Mason Morelli, Garrett Pilon i Kody Clark van encendre el llum. Des de principis de novembre, Snively ha marcat set gols i set assistències per 14 punts, alhora que ha produït tres jocs de tres punts i cinc esforços de múltiples punts durant aquest període.

En el primer quadre, els dos clubs es van combinar durant 52 minuts de penal i els Amerks van aconseguir un avantatge de 3-0. Dos de Rochester van arribar per l'avantatge de l'home i els altres segons van venir després d'un joc de poder.

Mersch va marcar dos dels tres gols per al seu segon partit multigol de la temporada. Va ser la primera vegada que anotava dues vegades en el mateix període des del 24 de març de 2017, com a membre de l'Ontario Reign. El capità de l'equip d'Amerks ha sumat ara 16 punts (9+7) i cinc sortides de múltiples punts en els seus últims 14 partits per ocupar el segon lloc de l'equip en anotació.

El Rochester va augmentar el seu avantatge a quatre a les 16:09 del segon període, ja que Malone va colpejar a casa amb una alimentació de gel creuat de Peterka i Teves.

Hershey va esborrar el zero del marcador en els darrers 30 segons del quadre quan Clark i Snively van córrer en un 2 contra 1.

En els primers vuit minuts de l'estrofa final, els Bears van afegir un parell de gols amb menys d'un minut de diferència per contrarestar el compte de joc de poder de Jobst a les 4:09.

on puc aprendre a jugar pickleball a prop meu

Després que Hershey portés el marcador a 5-3, Rochester va respondre amb els següents dos gols per posar el partit fora de l'abast, ja que Quinn i Jankowski van anotar els seus 10è i quart gols de la temporada, respectivament.

DESTACATS DEL JOC:

Els Amerks tanquen la setmana de tres partits mentre fan el seu primer viatge de la temporada a la Upstate Medical University el dissabte 26 de novembre per enfrontar-se al Syracuse Crunch. Les 7:00 p.m. El concurs serà el segon dels 12 enfrontaments programats entre els dos rivals de la Divisió Nord i tota l'acció es transmetrà en directe a The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester i AHLTV.