Amerks cau davant Marlies, 4-1

Els nord-americans de Rochester (5-3-0-0) van aconseguir un gol a principis del tercer període, però els visitants Toronto Marlies (4-4-0-0) van anotar dos gols en l'últim minut per coronar la victòria per 4-1 divendres. al The Blue Cross Arena.

La derrota per reglament d'aquesta nit davant els Marlies va ser la primera del Rochester a casa contra Toronto des del 15 de desembre de 2017. Els Amerks van entrar al concurs amb un 5-0-1-0 en les sis reunions anteriors entre els clubs de la ciutat de les flors. Malgrat la derrota, el Rochester ha guanyat cinc dels seus últims set partits i es manté segon a la classificació de la Divisió Nord de l'AHL.

El davanter novell JJ Peterka va marcar l'únic gol de Rochester del partit a les 3:36 de l'últim quadre de Sean Malone i Ethan Prow. L'objectiu atorga a l'extrem alemany de primer any nou punts (2+7) en vuit partits, que inclou set assistències de l'equip.

Peyton Krebs, que va ser adquirit pels Buffalo Sabres dijous al matí, va fer el seu debut als Amerks. El davanter de 20 anys va començar la competició centrant Michael Mersch i Ryan MacInnis. El defensor Mattias Samuelsson va liderar tots els patinadors de Rochester amb els millors cinc tirs de la seva carrera.

El porter Ukko-Pekka Luukkonen (2-3-0) va aturar 18 dels 20 tirs als quals va enfrontar, però es va enfrontar amb la derrota quan va aparèixer en la seva cinquena aparició de la campanya.
Kirill Semyonov (0+2) i Brett Seney (1+1) van liderar els Marlies a la victòria, ja que van produir el seu segon i tercer esforç multipunt de la temporada, respectivament. Josh Ho-Sang va marcar l'eventual gol de la victòria al final del segon període abans que Mikhail Abraham i Alex Steeves acabessin el marcador mentre tots dos van marcar un compte de xarxa buida en els darrers 60 segons del reglament.

El porter Erik Källgren va registrar la seva tercera actuació de la temporada, amb més de 30 parades, i va millorar a 3-2-0, que inclou dues victòries consecutives.

Rochester va registrar 10 dels primers 12 tirs en el primer període, però, van ser els Marlies els que van trencar la competició sense gols amb 2:52 restants en el marc durant el joc de poder. Amb Toronto a l'avantatge d'home després d'un doble menor d'enganxament alt, Semyon Der-Arguchintsev va llançar una passada de tir entre els punts de cara a cara des del punt correcte. Quan el disc va arribar al pal de Seney, va redirigir a la xarxa per al seu cinquè gol de la temporada.

Durant el segon període de joc, ambdós equips van generar moltes ocasions de gol, ja que els dos clubs es van combinar per 23 tirs, però els porters van mantenir el partit amb un gol fins que Toronto va trencar.

A mesura que l'estrofa s'anava reduint, els Amerks van buscar una altra oportunitat de gol fins que un xut bloquejat de Bobby McMann a l'interior de la zona de Marlies. Després que l'extrem va recollir el disc, el va netejar tot el llarg del gel, però Semyonov el va córrer a la cantonada a l'esquerra de Luukkonen. Peterka va esprintar per bloquejar la passada de centrada, però Ho-Sang la va col·locar per sobre del porter finlandès per duplicar l'avantatge de Toronto amb 18 segons per al final del període.

Rochester va sortir del descans per 2-0, però Peterka aviat va rebre una passada de sortida de Malone mentre patinava per la zona neutral. L'extrem va entrar a la zona ofensiva i, quan va arribar a la part superior dels cercles, va utilitzar els defenses de Marlie com a pantalla abans de fer el seu segon compte de la temporada.

Els Amerks van intentar trobar l'empat durant els últims 17 minuts, però els Marlies van negar l'intent, ja que Abraham i Steeves van segellar la victòria mentre Luukkonen va ser retirat pel patinador addicional.

DESTACATS DEL JOC:

Després de començar la temporada amb vuit competicions consecutives de la Divisió Nord, els Amerks fan el seu únic viatge de la temporada al Mohegan Sun Arena a Casey Plaza per enfrontar-se als Wilkes-Barre/Scranton Penguins el dimecres 10 de novembre. Les 19:05. El partit serà el primer de les dues trobades entre els dos clubs aquesta temporada i es transmetrà en directe a 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester i AHLTV.