Els comptes fan volar els Dolphins al final de la temporada regular, 56-26 (cobertura completa)

Els Buffalo Bills van treure la majoria dels seus titulars al final de temporada contra els Miami Dolphins diumenge a la tarda al Bills Stadium.

L'atac va començar lenta en les seves primeres unitats, probablement per evitar qualsevol cosa tangible en cinta per a l'oponent de la setmana vinent en el primer partit de playoffs a casa dels Bills en 25 anys.

Miami ha mantingut els equips a només 18,8 punts per partit aquesta temporada, però no va tenir una sola resposta per a Josh Allen i l'ofensiva dels Bills un cop van començar a atacar. Els Bills van derrotar als Dolphins, 56-26.

Allen va llançar per a 224 iardes i tres touchdowns només a la primera meitat abans de cedir les regnes al suport de Matt Barkley. Els Dolphins no van poder aturar Stefon Diggs, John Brown i Isaiah McKenzie, que van tenir un dia de carrera en la victòria.

El més important d'aquest joc és que els Bills entren als playoffs com potser l'equip més dominant del camp. Han guanyat sis partits seguits i si no fos pel Hail Murray al partit d'Arizona, Buffalo tindria 10-0 per acabar la temporada.

Els Bills van tenir un perfecte 6-0 contra l'AFC East aquest any, arrasant la divisió per primera vegada en la història de la franquícia. Acaben amb 13-3 només per tercera vegada, empatant un rècord de franquícia.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Amb una victòria contra els Patriots, els Bills s'han tancat com a mínim al tercer cap de sèrie basat en el simulador de playoffs del New York Times. Si Buffalo venç als Dolphins a la setmana 17, oficialment seran el cap de sèrie número 2. Si els Bills perden contra Miami, necessiten que els Browns guanyin als Steelers per seguir sent el segon lloc. Si Buffalo perd i Pittsburgh guanya, els Steelers prendrien el segon cap de sèrie.

La pregunta del milió de dòlars de cara a la setmana 17 és jugar o descansar els titulars. Jugueu als titulars esperant el cap de sèrie número 2 i sense lesions? O descanseu els titulars i espereu que les vostres còpies de seguretat puguin sortir amb una victòria? Una victòria garantirà la llavor més alta, però no és necessària. L'entrenador en cap dels Steelers, Mike Tomlin, va anunciar que el quarterback de reserva Mason Rudolph començarà diumenge contra els Browns. Tomlin va dir que també podrien seure més titulars, però encara no volia posar cap nom.

Tenint això en compte, fa que l'argument per descansar o jugar als titulars sigui una mica més interessant. L'entrenador en cap dels Bills, Sean McDermott, va dir que té un pla, però que es mantindrà dins de l'equip. McDermott va dir que la decisió de Pittsburgh de descansar Ben Roethlisberger ho fa i no té en compte la seva decisió.

Sí i no, va dir McDermott sobre si afecta el que fan els Bills. Crec que, al cap i a la fi, tot torna a assegurar-nos que estem en lo correcte pel nostre equip. I el millor per a nosaltres, i estic segur que Mike [Tomlin] està fent el mateix pel seu equip, és que sempre estem intentant ponderar tots els factors que podem, cada variable, posar-ho a l'equació per ajudar-nos a fer-ho. una bona decisió aquí.