Els comptes es recuperen amb la victòria de l'explosió sobre els Jets, 45-17 (cobertura completa)

quantes setmanes pots cobrar l'atur

Després de la descuidada derrota per 9-6 de la setmana passada davant els penúltims Jaguars, els Buffalo Bills aconsegueixen la gran victòria contra un equip dolent que han estat buscant en la victòria de diumenge per 45-17 contra els New York Jets.

Els Bills no van poder entrar a la zona de finals a Jacksonville diumenge passat, però van treure aquell mico de l'esquena aviat i sovint contra els Jets, anotant el primer de molts touchdowns en la seva primera possessió del joc. Buffalo anotaria un total de 7 touchdowns al MetLife Stadium, i la majoria de les puntuacions arribarien a terra.

El joc de pressa ha estat un punt de disputa per als Bills en les últimes setmanes, però contra els Jets, Buffalo va fer més de 140 iardes i quatre touchdowns per carrera de quatre Bills diferents.

Josh Allen va acabar el dia 21 de 28 per 366 iardes, dos touchdowns i una intercepció en la victòria.

Juntament amb l'atac disparant a tots els cilindres per primera vegada des d'abans de la setmana d'acomiadament, la defensa dels Bills va reunir cinc jocs de pèrdues, eliminant el quarterback dels Jets Mike White quatre vegades i forçant un suplantament al principi del joc. El Buffalo D va mantenir Nova York fora de la zona de finals fins al quart quart.

Els Bills tornen a la pista amb la victòria i passen a 6-3 la temporada. Buffalo torna a casa la setmana que ve quan acull una represa del joc AFC Wildcard 2021 quan els Indianapolis Colts arriben a la ciutat.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Els Buffalo Bills van patir una dura derrota davant els Jaguars la setmana passada, però no hi ha temps com el present per recuperar-se i posar-se en el camí de la victòria. Buffalo té l'oportunitat de fer-ho a la setmana 10, ja que l'equip es prepara per enfrontar-se a un oponent de la divisió als New York Jets. Buffalo ha guanyat els seus dos últims partits contra els Jets i els tres últims partits contra els Jets al MetLife Stadium.