Bills s'aguanten per vèncer els Jets 18-10 darrere de sis gols de camp (cobertura completa)

Diuen que una victòria és una victòria, i això és 100 per cent cert, però és terriblement difícil sentir-se entusiasmat amb la manera com els Buffalo Bills van derrotar als Jets de Nova York, encara sense guanyar, 18-10 diumenge a la tarda al MetLife Stadium.

Lletja? Sí, aquesta és una de les moltes paraules que podríeu utilitzar per a aquesta, i algunes malediccions barrejades a la descripció no estarien fora de lloc.

La dinàmica ofensiva de Buffalo va passar 60 minuts contra una de les pitjors defenses de la NFL i no va aconseguir anotar un touchdown, però va ser rescatada per la seva pròpia defensa que va treure un mal començament i va dominar la segona meitat del partit.

Ah, i va haver-hi el pateador novell Tyler Bass, que pot ser el jugador més esbojarrat de la llista de Buffalo. Va produir tots els punts de Buffalo amb sis gols de camp que van empatar el rècord de l'equip de Steve Christie en un sol partit. També va fallar dues vegades, inclosa una des de 37 iardes al quart quart que hauria ajudat els Bills a aconseguir la victòria una mica abans.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

SOCIAL:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Els Bills van obrir la temporada 2020 amb una victòria per 27-17 contra els Jets a la setmana 1. Buffalo té l'oportunitat d'escombrar la sèrie Jets diumenge. Si guanyen els Bills, seria la seva primera escombrada als Jets des de la temporada 2015. Aquell any, van vèncer els Jets per 22-17 en ambdues competicions.