Els comptes superen la lletja primera meitat, van vèncer als Dolphins 26-11 (cobertura total)

Una primera meitat aterridora a Halloween va espantar els fans de Bills. Buffalo només va aconseguir tres punts i 102 iardes totals d'atac en els dos primers quarts, i va entrar al descans empatat amb els Miami Dolphins, 3-3.

Després, a la segona part, les coses van girar. Al final de la tercera, l'atac va començar a trobar el seu ritme, quan Josh Allen i els Bills van marxar pel camp en una jugada de 13 jugades i 80 iardes de touchdown rematada per un llançament d'Allen a Gabriel Davis per vuit iardes. El punt extra de Buffalo els va donar l'avantatge de 10-3.

Després de forçar un despeig de Miami, els Bills van tornar a treballar en el seu següent impuls ofensiu. Van ser nou jugades i 89 iardes fins a la zona final. Allen va connectar amb Stefon Diggs aquesta vegada, posant a Buffalo per 17-3 al quart quart.

Miami va poder anotar un touchdown propi i aconseguir una conversió de dos punts per aconseguir sis punts, però això és el més a prop. Els Bills van respondre amb un gol de camp de Tyler Bass per convertir-lo de nou en un partit de dos gols.

Llavors, a la propera tracció de Miami, Buffalo va forçar un balanç quan Jordan Poyer va rebre una passada de Tua Tagovailoa. Aquest impuls va donar lloc a un touchdown, ja que Allen va posar el joc en gel amb una carrera de set iardes.

Els Bills es van endur la victòria per 26-11.

Josh Allen va acabar el dia amb 249 iardes passant i dos touchdowns. Allen també va ser el corredor líder amb 55 iardes en vuit acarreos.

Cole Beasley va fer el seu millor partit de la temporada. Va acabar la jornada amb 10 atrapades i 110 iardes.

La victòria de Buffalo trasllada el seu rècord a 5-2 i 2-0 a l'AFC Est.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Els Buffalo Bills i els Miami Dolphins poden jugar a la mateixa divisió, però aquí acaben les similituds. Els Bills se situen al capdavant de l'AFC East amb un 4-2 i són, sens dubte, el millor equip complet del futbol d'aquest any, mentre que els Dolphins s'han enfonsat a la part inferior de la seva divisió després d'un començament d'1-6.

Sí, els Dolphins han estat fins i tot pitjors que els New York Jets.

Miami ha perdut sis partits seguits mentre que Buffalo sembla que s'està preparant per a una possible carrera de Super Bowl. Els Bills també arriben a una setmana d'adéu, cosa que fa que aquest joc de carretera sigui encara més difícil per als Dolphins, que busquen la seva primera victòria des de la setmana 1.