CAMPIONES: Les noies de Pal-Mac guanyen el títol de la Secció V de la Classe B1 amb pluja

Amb la pluja ocupant el protagonisme al Finger Lakes Community College divendres a la nit, els Pal-Mac Red Raiders buscaven guanyar la victòria dels Red Raiders of Hornell. En un partit que semblava que el destí determinava l'enfrontament, seria Pal-Mac per sobreviure a la pluja i Hornell, 2-0, per assegurar-se el títol de la Secció V Classe B1. Va ser el seu tercer campionat en les últimes 6 temporades, amb la plantilla de l'any passat rebutjada per Covid després de tancar l'equip abans de la postemporada.

La primera part va estar a l'altura de la sensació del destí, amb els dos equips de Red Raider bloquejats en una batalla 0-0 al descans. Amb l'intensificació de la pluja, l'acció al camp va augmentar. Molly Seither va enviar un gol al fons de la xarxa a principis de la segona part, que marcaria la pauta per a la resta del partit. Maya Ikewood va marcar un gol d'assegurança als 26', durant el qual la pluja va colpejar un camp de febre. Tanmateix, seria tot el que necessitaria Pal-Mac, ja que va poder controlar gran part del moviment de la pilota en els últims 14 minuts de joc. Els Red Raiders de Pal-Mac van treure la pilota en els últims segons, cosa que els va permetre assegurar-se la corona a la Classe B1.

k chill play da review

Aquest títol és el tercer per al poder perenne de futbol femení de Finger Lakes East Pal-Mac en sis anys, que es remunta a les seves victòries el 2016 i el 2018.

Ara Pal-Mac s'enfrontarà a Haverling a la ronda de classificació estatal de Classe B dimarts a la nit, en un lloc i hora per determinar.