El Cornell millora a 7-0 amb la victòria sobre Quinnipiac

El porter júnior Matthew Galajda va fer 13 de les seves 22 aturades en el tercer període per ajudar el gol de power-play del davanter de segon any Michael Regush en el segon període a posicionar-se com el guanyador del partit de l'equip d'hoquei masculí de Cornell en una victòria per 2-1 sobre l'ECAC Hockey. rival Quinnipiac divendres a la nit a Lynah Rink. Amb la victòria, el Big Red, que ocupa el segon lloc del país a les enquestes d'USCHO.com i USA Today/USA Hockey Magazine, millora a 7-0 per segona vegada en els últims tres anys.

Michael Regush va capgirar el gol de joc de poder que va guanyar el partit durant el segon període dels homes de Cornell

quantes visualitzacions necessites per fer-se viral

Tot i que el primer període no ha donat gols, ha conclòs amb una intensa activitat davant el Galajda. Va fer un parell de parades en un tram notable de tres curses de Quinnipiac en un lapse de només 27 segons.

Cornell (7-0, 5-0 ECAC Hockey) després va colpejar primer amb el gol del davanter júnior Brenden Locke a principis del segon període. Quinnipiac (6-5-1, 2-2-1) va contrarestar amb el cinquè gol de la temporada de Nick Jermain per empatar a 1, però Regush va tornar a posar el Big Red al capdavant només una ombra més de dos minuts després. Va donar al Big Red, que lidera el país amb una taxa de conversió del 40%, almenys un gol en cadascun dels set primers partits de l'equip per primera vegada des de la temporada 2005-06.