Cornell en perd un dur davant Colgate

El júnior Richie Kenney va llançar per 268 iardes i una recuperació de 87 iardes per un balanç per un touchdown del sènior Jelani Taylor al final de la primera meitat va estimular la concentració de l'equip de futbol de Cornell dissabte, però Colgate va forçar una facturació en baixades al seu propi territori al seu propi territori. minut final per aguantar la victòria per 21-20 sobre el Big Red al Schoellkopf Field. Cornell va caure a 1-4, mentre que els Raiders van millorar fins a 1-7.

El sènior Harold Coles es va precipitar per 89 iardes en 17 acarreos per a Cornell, que va anotar en el seu primer partit del partit amb un gol de camp de 39 iardes del júnior Garrett Patla. Colgate va respondre amb un parell de touchdowns al final del segon quart per prendre una avantatge de 14-3, després va estar en una posició privilegiada per avançar més lluny de la línia de 3 iardes de Cornell just abans de la mitja part. L'acomiadament del quarterback de Colgate, Grant Breneman, per part de l'estudiant de primer any Jake Stebbins, va forçar un balanç i va provocar el dramàtic retorn de Taylor. En lloc d'un dèficit de 17 punts a la mitja part, el punt extra de Patla va portar Cornell a quatre punts al descans.

Harold Coles es precipita a la línia de banda durant la primera meitat de l'equip de futbol de Cornell

El Big Red va prendre el lideratge al tercer quart amb el pas de touchdown de 5 iardes de Kenney al júnior SK Howard. Els Raiders van respondre amb un touchdown en la seva propera unitat per prendre el lideratge al quart. Cornell va fer un joc d'un punt amb el gol de camp de 28 iardes de Patla amb 13:49 per jugar, però no va poder apropar-se.