El Cornell torna per vèncer a Lehigh

L'equip de lacrosse masculí número 4 de Cornell ha marcat els set últims gols del partit per completar una remuntada impressionant contra Lehigh aquesta tarda al Schoellkopf Field. El Big Red va superar un inici lent que va veure l'equip local perdent 5-0 poc més de set minuts després del partit per derrotar als Mountain Hawks per 14-9. La victòria -la setena consecutiva de Cornell contra Lehigh i la seva cinquena consecutiva a Schoellkopf Field- va millorar el Big Red a 2-0 l'any.

Per segon partit consecutiu, la unitat d'atac del Big Red va ser dominant, amb 16 dels 21 punts de Cornell a la tarda. Jeff Teat i Clarke Petterson van acabar amb quatre gols cadascun. Teat també va afegir dues assistències per empatar amb Mike French al quart lloc de la història de Cornell amb 105 assistències en la seva carrera, mentre que Petterson va donar una assistència. John Piatelli va fer tres gols i dues assistències.

Després d'un començament insegur, la defensa de Big Red es va assentar i el porter júnior Caelahn Bullen va igualar el màxim de la seva carrera amb 14 aturades, incloses set en el tercer quart, per millorar a 7-0 en la seva carrera. Davant ell, la defensa de Cornell va provocar 12 de les 19 pèrdues de negoci de Lehigh, amb Brandon Salvatore responsable de quatre errors de Mountain Hawk. La defensa va ser només una part del dia per a Salvatore, que va ser crític en la jugada d'enfrontament del Big Red, recollint set pilotes de terra amb l'alt nivell de l'equip i guanyant 4 de 12 reinicis.

CornellBigRed.com: Llegeix més