Crunch esborra el dèficit de tres gols, derrota als Thunderbirds per 5-4 a la tanda

El Syracuse Crunch va esborrar un dèficit de tres gols per forçar la pròrroga abans de derrotar als Springfield Thunderbirds, 5-4, en una tanda de penals dimecres al matí al MassMutual Center. Amb la victòria, el Crunch ha guanyat tres partits consecutius, millorant el seu rècord de temporada fins a 5-6-1-2.

Syracuse va quedar per davant de 4-1 a la tercera i va marcar tres gols consecutius tots en un període de sis minuts, inclòs un amb poc més de dos minuts pel final.

Gemel Smith, Darren Raddysh, Simon Ryfors i Declan Carlile van trobar el fons de la xarxa per al Crunch. Smith i Gage Goncalves van marcar gols a la tanda.

Max Lagace va desviar 3 de 6 tirs a la xarxa per al Crunch abans de ser rellevat per Hugo Alnefelt per començar el segon període. Alnefelt va aturar 11 de 12 tirs i 2 de 3 intents a la tanda.

Syracuse no va poder aprofitar el joc de poder, ja que van anar 0-de-4, mentre que Springfield va acabar 4-de-5.

El Crunch tornarà a l'acció dissabte a la nit quan s'enfrontin amb els Senators de Belleville al CAA Arena.