Dungey corre, passa Orange a la victòria per 41-17 sobre Central Michigan (cobertura completa)

Eric Dungey va passar per dos gols i va córrer per un tercer per liderar Syracuse (2-1) per Central Michigan (2-1), 41-17, al Carrier Dome dissabte.

Dungey va ser 19 de 35 per a 279 iardes i passades de touchdown a Dontae Strickland (18 iardes) i Ravian Pierce (6 iardes). També va córrer 11 vegades per 105 iardes, inclosa una carrera d'una iarda.

Siracusa va tenir un tercer quart per als segles. Després de sortir dels vestidors amb un avantatge de 24-17, el taronja va explotar per 333 iardes d'atac total i 17 punts. Al mateix temps, la unitat defensiva de Syracuse va limitar el centre de Michigan a 60 iardes i cap punt durant els 15 minuts de joc.

Dungey va coronar una unitat de 90 iardes amb una carrera d'una iarda per començar el període i es va associar amb l'ala tancada Ravian Pierce en una passada de touchdown de sis iardes per empènyer l'avantatge de Orange a 38-17.

Cole Murphy va aportar el seu segon gol de camp del partit a 25 iardes, per posar Syracuse per davant 41-17 de cara al quart període. Llegeix més