Els Bills superen els Patriots a la final de la temporada regular, reclamen el segon cap de sèrie de l'AFC

Els Buffalo Bills (13-3) van aconseguir una victòria per 35-23 sobre els New England Patriots (8-9) en la final de la temporada regular diumenge a la tarda a l'Highmark Stadium.

Amb la victòria, Buffalo va assegurar oficialment el segon cap de sèrie de l'AFC i s'enfrontarà als Miami Dolphins a casa el cap de setmana vinent a la primera ronda dels playoffs. Encara no s'ha anunciat la data i l'hora.

Pel que fa al joc, sens dubte no va ser fàcil per als Bills. El partit estava empatat 14-14 al descans, i Nova Anglaterra es va quedar durant la major part de la segona part abans que Buffalo es retirés tard.

zones de descans de les vies de nou estat
  Finger Lakes Partners (tauler publicitari)

Els equips especials van sortir enormes per als Bills. Nyheim Hines va obrir el partit amb una explosió mentre va tornar el saque d'inici a 96 iardes de la casa. Més tard, en va córrer un altre per 101 iardes, convertint-se en l'11è jugador de la història de la NFL amb dos touchdowns de tornada inicial en el mateix joc.

Josh Allen va completar 19 de 31 passades per a 254 iardes i tres touchdowns per acompanyar una intercepció. Dawson Knox, John Brown i Stefon Diggs van fer touchdowns.

Llegeix més sobre el joc a continuació...