Els Soaring Eagles patinen davant dels Herons, 5-0

L'equip d'hoquei sobre gel del William Smith College va ser derrotat per Elmira, quart classificat, per 5-0, en un concurs de la Conferència d'hoquei de Nova Anglaterra a The Cooler dissabte a la tarda. Els Herons estan ara 3-2-1 a la temporada amb una marca de 2-2-0 en joc de conferència, mentre que els Soaring Eagles milloren a 5-0-0 general i 4-0-0 en joc de conferència.

Erika Goleniak va liderar Elmira amb tres punts en un gol i dues assistències. Claire Elfring i Morgan Mordini van afegir un gol i una assistència cadascun. Leonie-Louise Kuehberger va fer 16 aturades en la victòria. i  repartiu el temps a l'objectiu. Hauser va començar i va fer 16 aturades. Murray va entrar en relleu i va aturar els 27 tirs als quals va enfrontar.

ESTADÍSTIQUES CLAU:

• Elmira ha acabat el partit amb un avantatge de 48-16 en xuts a porteria.
  • Els Soaring Eagles van ser 1-de-2 en el joc de força mentre que els Herons van ser 0-de-4.

PRIMER PERÍODE:

• Goleniak va obrir el marcador a les 8:20 del primer període. El seu primer gol de la temporada va ser assistit per Mary McCafferty i Holley Riva.
  • Els Soaring Eagles van ampliar l'avantatge a dos gols a les 17:52 del marc inicial. Claire Meeder va disparar a Hauser per al seu quart gol de la temporada. Madi Morton i Mordini van marcar ajudants a la porteria del power-play.

SEGON PERÍODE:

• Elmira va obrir el partit amb tres gols en quatre minuts a mitjan segona part.
  • Mordini va marcar un gol curt. Elfring va rebre una assistència a la porteria. Va interceptar una passada de centrada de William Smith i la seva passada de sortida va enviar a Mordini a les carreres.
  • Elfring va afegir un gol propi dos minuts després.
  • Mandy McCarrick va acabar el marcador a les 13:43 del període. El seu primer gol col·legiat va ser assistit per McCafferty i Goleniak.