ER/Gananda cau davant Chenango Forks a la semifinal estatal, 39-18

Foto Via: Marquel Slaughter

Els East Rochester/Gananda Bombers (12-1) van caure davant els Chenango Forks Blue Devils (11-1) per un resultat final de 38-19 en una semifinal estatal de classe C freda i nevada a Cicero-North Syracuse High School dissabte a la tarda. .

El Zander Arnold de Chenango no es va poder aturar, ja que va anotar quatre touchdowns i va registrar una intercepció per portar els Blue Devils al seu setè partit de campionat estatal en els últims nou anys.

Tres dels quatre touchdowns d'Arnold van arribar a la primera meitat i Chenango Forks va liderar 21-0 a mitja part del segon quart.

ER/Gananda finalment es va posar al tauler just abans de la mitja part i Chenango Forks va avançar 21-6 al descans.

Els Bombers van obrir la segona part amb un touchdown per retallar l'avantatge dels Blue Devils a 21-12 i després van mantenir Chenango Forks sense gols al tercer quart. No obstant això, això era el més a prop possible. Chenango Forks va superar ER/Gananda per 18-6 al quart quart per aconseguir la victòria.

Chenango Forks passa a jugar contra Schuylerville al partit del campionat estatal de classe C divendres a la nit al Carrier Dome de Syracuse.