Els 50 punts de Geitner aixequen Bloomfield sobre Honeoye en un thriller de 2 OT (resum de la W-FL 12/12)

Dimarts a la nit van fer dues pròrrogues, però els Bombers de Bloomfield van sobreviure a un viatge a Honeoye per escapar amb una victòria per 101-99 en el partit més emocionant de l'any als Wayne-Finger Lakes.

Patrick Geitner, sènior de Bloomfield, va explotar durant gairebé la meitat de la producció del seu equip i va acabar amb 50 punts increïbles. Encara més impressionant, només 6 dels 50 punts van arribar amb triples. El company d'equip Alexander Roach va anotar 25, mentre que la resta de la plantilla de Bombers es va combinar per als 26 finals.

Bloomfield estava per davant del partit 19-3 d'hora, però va tornar amb 29 punts del segon quart per prendre el lideratge abans que Jon Marble de Honeoye empatés el partit amb un triple al timbre del mig temps.

El júnior dels Bulldogs, Tyler Rudolph, empataria el partit amb una bandeja quan faltaven 8 segons en el reglament i després bloquejaria l'últim segon intent de Geitner per enviar el partit a la pròrroga, empatat a 81 cadascun.

En el primer període de pròrroga, Max Yale va empatar el partit amb un triple en els segons minvants per enviar el partit a una segona pròrroga amb els dos equips empatats a 87.

Quan l'últim intent de tres punts de Yale va esclatar al final de la segona pròrroga, la celebració estava en marxa per a Bloomfield, que va millorar a 2-0 a l'Oest, mentre que Honeoye cauria a 2-2 en el joc de lliga.

LivingMax Sports estarà a Bloomfield dijous a la nit mentre els Bombers presenten Marcus Whitman LIVE a les 19:30 a LivingMax Radio amb un reproducció completa del vídeo del joc en directe a les 23:00 . Brendan Harrington i Tane Robinson tindran la convocatòria. Els dos equips estan empatats al primer lloc a la FL Oest per 2-0.

EN ALTRES ACCIÓ DE NENS W-FL DIMARTS A LA NIT...

DUNDEE 30 @ SÈNECA SUD 50
Anthony Reff va liderar el camí dels Falcons amb 18 punts. Matt Kenyon va anotar 8 i John Zajac va fer 11 rebots. Robbie Clark va liderar els escocesos amb 11 punts en la derrota.

HAC 49 @ XARXA JACKET 47
Xavier Israel dels Wolves va anotar 19 punts, inclòs el guanyador del partit amb 4 segons per jugar en el reglament, ja que HAC millora a 2-1 a la FL West i 5-1 a la general.

NÀPLES 68 @ ROMULUS 56
Evan Bay va aconseguir 7 triples, el més alt de la seva carrera, i va acabar amb 25 punts quan Naples va derrotar a Romulus. Cole Rathbun va afegir 15 punts per al Big Green.

GINEBRA 56 @ LOTUS 47
Els Panthers van augmentar el seu rècord de temporada fins a 3-2 amb una victòria al Vertus dimarts a la nit en què 22 dels seus 24 gols de camp fets van ser amb assistències. Christian Tapscott va liderar Ginebra amb 11 punts des de la banqueta, mentre que Reid Patchett i Akim Hudson van anotar 10 cadascun. Patchett també va baixar 7 rebots. Tajman Ball va deixar Vertus amb 17 punts.

MARCUS WHITMAN 34 @ LIVONIA 64
Els Wildcats cauen a 3-2 la temporada després d'una derrota de 30 punts davant els Livonia Bulldogs.

MIDLAKES 55 @ WATERLOO 45
En una batalla d'invictes de FL East, LivingMax Sports, número 1, Midlakes, va derrotar a la tribu de Waterloo darrere dels 28 punts d'Alaina Forbes i 11 rebots. Per a Waterloo, l'estudiant de segon curs Jillian Panek va acabar amb 11 punts i 7 rebots, mentre que el superior Logan Castiglione va anotar 11.

NR-WOLCOTT 24 @ MARCUS WHITMAN 53
Jordyn Chappelle va anotar 22 punts i Emily Thompson va afegir 15 i 7 robatoris per liderar Marcus Whitman sobre els Cougars en un joc d'encreuament de West-Wayne. Kendall Huff va acabar amb 8 per NR-W.

ROMULUS 44 @ NAPLES 50
Haylea Langan estava ocupada als taulers dimarts a la nit acumulant 26 rebots i 10 punts per a Naples, que va derrotar a Romulus per 6. Autumn Kunes va anotar 15 punts, Sarah Glovine també va anotar 15 i va baixar 14 rebots mentre que Faith Glovine va aconseguir 15. rebots propis.

AQUINAS 60 @ WAYNE 53
Chanel Alexander va tenir 28 punts per Aquinas que va derrotar a Wayne per 60-53 dimarts a la nit. Els Eagles van ser liderats per Gabby Zenelovic, Alana Kornaker i Alexa Glanzel que van acabar amb 12 punts cadascun en la derrota.

PENN YAN 45 @ HORNELL 62
Penn Yan va liderar fins a quatre punts al tercer quart abans que un parcial de 14-0 d'Hornell allunyés els Mustangs.