Hobart deixa fora de St. Lawrence per la victòria de Homecoming

L'equip de futbol de Hobart College va derrotar a la Universitat de Sant Llorenç per 35-0 davant d'una multitud bulliciosa el cap de setmana de tornada a casa i en família. Els Statesmen van superar els Saints 421-148 per derrotar als seus rivals de la conferència per 12a vegada consecutiva.

Hobart va deixar SLU per primera vegada des de la victòria per 23-0 a Ginebra el 2011, una victòria que va marcar l'inici de l'actual ratxa d'èxits dels Statesmen contra els Saints.

DOMINIACIÓ DEFENSIVA

• Hobart només va permetre que St. Lawrence guanyés vuit primers baixos i la meitat d'ells va arribar al quart quart. Els Saints van quedar amb només 3 de 14 en tercer lloc.
  • Els Statesmen van igualar el màxim de la temporada amb tres captacions, van registrar un parell d'intercepcions i van recuperar un suplantament.
  • El final defensiu del primer any  va marcar el tercer touchdown defensiu de l'Hobart de la temporada al final de la primera meitat. A la segona i a 10 del Saints 32, els visitants han intentat passar, però el lateral defens ha batejat la pilota a l'aire a la línia. McGee va agafar el desviament i va córrer 24 iardes fins a la zona de final per ajudar l'equip local a prendre un avantatge de 21-0 al descans.
  • La seguretat sènior  va tenir set entrades de l'equip. El col·laborador júnior  va afegir sis parades i dues ruptures de passades.

A PRESA

No es reprodueixen els vídeos de Google Chrome
  • En atac, Hobart va guanyar 250 iardes i va anotar quatre touchdowns a terra.
  • Jugant per primera vegada en quatre setmanes, el corredor sènior Tim Denham va convertir vuit acarreos en 73 i tres touchdowns. Les seves carreres anotadores van cobrir 1, 4 i 51 iardes. De fet, la seva carrera de TD de 51 iardes al segon quart es va anar de banda a banda mentre va passar pels Saints i probablement va cobrir més de 100 iardes en total.
  • El corredor del primer any també va registrar 73 iardes corrent i, com Denham, no es va aturar darrere de la línia en cap dels seus acarreos.
  • El corredor sènior va explicar l'altre touchdown d'Hobart, una carrera de 5 iardes a l'intestí per aconseguir un avantatge de 28-0 a principis del quart quart.

EMBALLAT

• Sant Llorenç (2-6, 0-4) va lluitar per moure la pilota durant tot el partit. Els Saints només van tenir una possessió que va arribar a la zona vermella i va ser la seva última pilota del partit. En quart i gol del set, la passada del quarterback Mark Rodeo per sobre del centre va navegar per sobre del seu receptor previst i va sortir per la part posterior de la zona de final.
  • El linebacker Ryan Surhoff va fer vuit tacles per liderar els visitants.

DIA DEL SENIOR

blanc maeng da vs blanc bali
  • Hobart (6-2, 2-2 Liberty League) homenatjarà la seva classe sènior abans de l'inici del seu darrer partit a casa el 4 de novembre. Els Statesmen començaran contra Rensselaer (7-1, 3-1) a les 13 h.