El lacrosse de Hobart derrota a Bryant per 11-10

.jpg

El porter de segon any de l'Hobart College, Kevin Holtby, va fer 23 aturades, el màxim de la seva carrera, per portar els Statesmen a una victòria de lacrosse masculina de la Conferència Nord-est per 11-10 sobre la Universitat de Bryant avui. Hobart va millorar fins a 3-1 en general i 3-1 al NEC, mentre que els Bulldogs van veure com s'acabava la seva ratxa de quatre victòries consecutives, baixant fins a 5-2, 3-1.

Holtby es va mantenir alt al quart quart, fent 10 aturades, incloses dues a l'últim minut, quan Hobart va matar un parell de penals per preservar l'avantatge d'un gol. Les seves 23 aturades són la majoria d'un estadista des que Max Silberlicht '10 va registrar 23 parades contra Syracuse el 23 de març de 2010.

com veure els teus subscriptors a youtube 2017

L'atac sènior Tommy Mott, que va tenir quatre punts en la seva carrera en dos partits contra Bryant a l'inici del dia, va aconseguir quatre punts, el màxim del partit, amb tres gols i una assistència. L'atac sènior Ryan Archer i el migcampista juvenil Bradley Simas van marcar dos gols cadascun. El migcampista de segon any Adam Shea va agafar sis pilotes de terra de l'equip.

on puc comprar winstrol

Bryant, que va ser el número 19 del Top 20 de Lacrosse dels Estats Units d'aquesta setmana i que va rebre vots tant als entrenadors com a les enquestes dels mitjans, va aconseguir un hat trick de Trevor Weingarten. L'atac de primer any Logan McGovern també va tenir una jornada de tres punts amb dos gols i una assistència. Nathan Laliberte va donar a Bryant un avantatge de cara a cara de 15-9 i va recollir 11 pilotes de terra, el màxim del joc. L'estudiant de segon Luke Carracciolo va fer 14 aturades.

Després de jugar el primer quart amb un empat 3-3, els Bulldogs van superar als Statesmen per 4-1 en el segon tram per aconseguir un avantatge de 7-4 a la mitja part. Bryant va marcar un home per avançar i va duplicar el seu avantatge tres minuts després. L'atac de segon any Troy Barthelme va marcar el seu primer gol de l'any per frenar l'impuls dels Bulldogs, però Weingarten va marcar gols consecutius per donar a l'equip local un avantatge de tres gols al descans.