El porter de lacrosse de Hobart, Kevin Holtby, guanya dos premis setmanals

El porter del Hobart College, Kevin Holtby, va guanyar dissabte un parell de premis pel seu joc estel·lar a l'aleshores número 19 Bryant. L'estudiant de segon va ser nomenat Jugador Defensiu de la Setmana de la Conferència Nord-Est i va guanyar un lloc a l'equip nacional de la setmana USILA. Aquesta és la segona vegada aquesta temporada que és el Jugador Defensiu de la Setmana del NEC.

Holtby va fer un màxim de 23 aturades per portar els Statesmen a una victòria per 11-10 sobre els Bulldogs. Va registrar 13 aturades durant els primers tres quarts i va augmentar el seu joc amb la pressió al quart quart, desviant 10 dels 11 tirs que Bryant va fer a porteria. Holtby va fer dues aturades a l'últim minut quan Hobart va matar un parell de penals.

És la majoria de parades d'un partit d'un estadista des que Max Silberlicht '10 va fer 23 aturades contra Syracuse el 23 de març de 2010. A l'època de la Divisió I d'Hobart, només quatre vegades un porter de Hobart ha produït més de 23 aturades en un partit.

Holtby ha començat els quatre partits amb Hobart aquesta temporada, produint un rècord de 3-1 amb un percentatge d'estalvi de .604 i una mitjana de 10,50 gols en contra. És segon del país en estalvis per partit (16,0) i setè en percentatge de parades.

Hobart (3-1, 3-1) actualment està empatat al tercer lloc amb Bryant a la classificació del NEC. Els Statesmen estan a un partit del líder de la conferència, el Saint Joseph’s (4-3, 4-0). Hobart acollirà els Hawks a les 13 h. el dissabte 10 d'abril. El joc s'emetrà per web a HWS All-Access i WEOS-FM (89.5/90.3).

Els Statesmen i els Hawks s'han enfrontat 10 vegades i cada bàndol ha guanyat cinc vegades. La meitat dels 10 enfrontaments s'han decidit per un sol objectiu, incloent cadascun dels tres últims.