El lacrosse masculí de Hobart cau a Saint Joseph's a la pròrroga, 13-12

El migcampista júnior de l'Hobart College, Derrek Madonna, va aconseguir sis punts, el màxim de la seva carrera, però la Saint Joseph's University es va mantenir invicta en el joc de la Conferència Nord-est i va aconseguir una victòria per 13-12 a la pròrroga. L'atac de segon any Levi Anderson va anotar el guanyador del partit a 1:28 de la sessió extra.

Madonna va anotar quatre gols, el més alt de la seva carrera, amb només cinc tirs i va igualar el seu màxim en assistències amb un parell d'ajudants. L'atac sènior Tommy Mott va anotar tres punts amb dos gols i una assistència. L'especialista sènior d'enfrontaments, Drew Blanchard, es va enfrontar al jove Zach Cole dels Hawks, que va entrar al joc guanyant gairebé el 70% dels seus enfrontaments. Blanchard va ser 13 de 23 amb un equip de sis pilotes de terra. El defensa sènior Sam Mueller va igualar el seu màxim de carrera amb tres pèrdues de capital. El porter de segon any Kevin Holtby va fer 15 aturades.

El migcampista sènior Evan Campbell i l'atac de segon any Matt Bohmer van liderar SJU amb quatre punts cadascun. Anderson va acabar amb un hat trick. Cole va fer 14 de 28 a l'X amb sis pilotes de terra de l'equip. El sènior Tucker Almany va fer 10 aturades.

El migcampista júnior Bradley Simas va marcar el seu setè gol de la temporada amb una assistència de Madonna quan faltaven menys de set minuts per al final del reglament per donar a Hobart un avantatge de 12-10. Cole va guanyar l'enfrontament posterior i el migcampista sènior de pal llarg Liam Hare va marcar el seu primer gol de la temporada només 12 segons després.