Ithaca porta a casa el tercer Cortaca Jug consecutiu amb una victòria al MetLife Stadium

L'equip de futbol de l'Ithaca College va derrotar a SUNY Cortland 32-20 el 61è partit de Cortaca Jug el 16 de novembre al MetLife Stadium d'East Rutherford, Nova Jersey. El partit va batre el rècord d'assistència a un partit de futbol de la Divisió III amb 45.161 persones. És la tercera victòria consecutiva de Cortaca Jug dels Bombers.

Va ser un dia assolellat i sense núvols a East Rutherford, però la temperatura era de 41 graus. L'estadi MetLife estava ple d'aficionats de totes les edats amb equipament blau Bomber o vermell Drac vermell. Els Jumbotrons van mostrar imatges dels dos equips filmades pels estudiants durant els darrers mesos en preparació per al partit de futbol de la III Divisió més gran de la història.

Els Bombers van mantenir el control a la primera part, amb la possessió de la pilota durant les 21:33 dels possibles 30 minuts. Van marcar en la seva primera possessió del partit amb un drive de 80 iardes. El quarterback sènior Joe Germinerio es va precipitar per un touchdown d'1 iarda i el primer any Nick Bahamonde va completar el punt extra per donar als Bombrers un avantatge de 7-0 amb poc menys de nou minuts per al final del primer quart.

Cortland va poder assegurar-se dos primers enfonsaments en el seu primer joc, però el quarterback sènior Brett Segala va palpar el bot, i va ser recuperat pel defensiu sènior dels Bombers John Hadac a la línia de 40 iardes. No obstant això, l'equip de South Hill es va veure afectat per penals després de la recuperació i es va retrocedir fins a la línia de 49 iardes. Després que Germinerio fes una cursa d'11 iardes al 3r i al 27, el pateador de primer any Nick Bahamonde va fer un intent de gol de camp de 48 iardes al quart enfons, però es va quedar curt per primera vegada en tota la temporada quan el xut va fallar desviat per la dreta.