L'hoquei herba dels Herons supera Keuka per 7-0

GENEVA, N.Y.—L'equip d'hoquei sobre herba del William Smith College va aconseguir una victòria per 7-0 sobre el Keuka College dimecres al vespre al McCooey Field. L'estudiant de grau va liderar el camí per als Herons Emily Leonard amb quatre gols a la nit, fet que el seu recompte de gols arriba a vuit durant la temporada. Porter júnior Kristen McCormick va liderar la defensa dels Herons jugant els 60 minuts i registrant una parada.

MOMENTS DEL PARTIT:

• Només a les 6:29 del partit, els Herons van obrir el marcador amb Leonard rematant una passada d'un estudiant de segon. Rebecca Mantione .
  • Poc menys de 10 minuts després, Leonard tornaria a colpejar, aquesta vegada amb un cop de penal.
  • A les 24:41, sènior Molly Dutton va anotar el seu primer gol de la nit amb una assistència del júnior Skyler Hauser .
  • Al 27 th minut de partit, les Herons marcarien dos gols en 21 segons amb gols de Mantione i Dutton anotant el seu segon de la nit.
  • Leonard tornaria a obtenir el seu nom al marcador al 35 th minut quan va vèncer la portera dels Wolves per tercera vegada. A Mantione se li va atribuir l'assistència, que seria la seva segona de la nit i la cinquena de la temporada.
  • Menys de quatre minuts després, Leonard tancaria el marcador amb una assistència del júnior Sofia Patillo . El quart gol del partit de Leonard la vincula amb el rècord escolar de més gols en un partit.

'Aquests quatre gols no s'haurien marcat sense els esforços de tots els meus companys', va dir Leonard. 'Estic molt honrat d'estar al llibre de rècords de William Smith amb les llegendes d'Heron passats i presents, però aquesta temporada tot just comença i estic desitjant el nostre proper partit dissabte contra Cortland'.

RACÓ D'ENTRENADORS:

'Aquesta nit estàvem molt concentrats en el nostre joc de possessió i els angles d'atac', va dir l'entrenadora en cap Sophie Riskie '07. Vam generar unes grans passes i moltes oportunitats de gol. Va ser una nit emocionant amb l'Emily empatant el rècord de gols d'Heron. Hem vist grans aportacions de tots els jugadors i una emocionant aturada defensiva Emma Carter en els darrers minuts.