L'hoquei herba William Smith deixa caure la primera decisió de la temporada, 3-2 al Geneseo

Box Score

GENESEO, N.Y.—L'equip d'hoquei herba del William Smith College va patir la seva primera derrota de la temporada en ser derrotat per 3-2 per un fort equip de Geneseo.

Va jugar els 60 minuts a porteria dels Herons, registrant set aturades durant la nit. El lideratge de l'atac dels Herons va ser menor, ja que va gravar sis tirs a la nit, tots a punt.

MOMENTS DEL PARTIT:

•    Només 2:39 de l'inici del partit, Pattillo va obrir el marcador per a William Smith mentre va seguir un rebot del seu propi xut i va superar la portera del Geneseo, guanyant el seu tercer gol de la temporada.
•    Quan faltaven menys de quatre minuts per al primer quart, l'estudiant graduada  va marcar el seu segon gol de la temporada mentre passava la pilota per davant del porter del Geneseo. A Pattillo se li va atribuir l'assistència, fet que va augmentar el seu nombre d'assistència a dos durant la temporada.
•    L'atac de Geneseo va augmentar la calor a la segona part, ja que va obligar a Foster a salvar set tirs dins la mitja part.

RACÓ D'ENTRENADORS:

'Vam començar el joc molt fort i, a mesura que ens vam acomodar al joc, Geneseo va augmentar realment el seu joc', va dir l'entrenadora en cap Sophie Riskie '07. 'Avui hem après algunes coses i ens tornarem a centrar el cap de setmana que ve'.

FINS A LA PROPERA:

William Smith donarà la benvinguda a Manhattanville College, Lebanon Valley College i St. Lawrence University mentre acullen el William Smith Classic al McCooey Field el dissabte 10 de setembre i el diumenge 11 de setembre. Els Herons obriran contra Manhattanville dissabte a les 10: 30 a.m. seguit de la Vall del Líban el diumenge a les 14.00 h.