Max McLaughlin s'uneix al pare com a guanyador de Watkins Glen

McLaughlin, el fill de 19 anys del veterà de NASCAR Mike McLaughlin, va dominar divendres la cursa de la K&N Pro Series East a Watkins Glen International i va ser declarat guanyador quan es va convocar la cursa després de 34 de les 41 voltes programades a causa de les inclemències del temps.

del llac casino opening date

McLaughlin va liderar totes les voltes i en un moment donat s'havia esgotat amb una avantatge d'11 segons. McLaughlin va ser superat a la pista una vegada, per Tanner Gray en una reinici, però va recuperar el lideratge abans de l'inici de la següent volta. La victòria és la primera de Max a la sèrie KN East. Està en la seva primera temporada conduint per a Hattori Racing Enterprises.

Llegeix més: Motorsport.com | SpeedSport.com | NASCAR.com

Mike McLaughlin, el pare de Max, va guanyar la cursa de la NASCAR Xfinity Series a Watkins Glen el 1997, quan la sèrie era coneguda com la Busch Grand National Series. El nadiu de Waterloo, Nova York, va acabar just per davant del company d'equip de Cicci-Welliver Racing, Todd Bodine, natural de Chemung. Frank Cicci Jr. d'Elmira Heights era copropietari d'aquest equip. Max McLaughlin va créixer a Carolina del Nord, però ha viscut a l'estat de Nova York a Weedsport els últims tres anys. Entre els assistents divendres hi havia el pare de Max i diversos amics i familiars de Waterloo.