L'Acadèmia Mynderse va robar el títol de la secció de classe B2 per un xiulet tardà a Northstar-Christian HS

L'equip de bàsquet de nois de l'Acadèmia Mynderse va tenir un camí difícil cap al partit del títol de la Secció V, classe B2 de divendres a la nit a Northstar-Christian High School. Com a sisena llavor que sortia dels Finger Lakes East, primer viatjarien més de 2 hores per enfrontar-se a la llavor número 3 de Wellsville. Després d'enviar-se amb els Tigres, anirien a la carretera cap al número 2 C.G. Finney, on esclatarien per 94 punts i una plaça en el partit pel títol contra el número 1 Northstar-Christian al petit gimnàs del Knight al sud-oest de Rochester.

Jared King, sènior de Mynderse, portaria el tiroteig de Mynderse al joc del títol, derrotant tres triples del primer quart per donar als visitants Blue Devils un avantatge de 21-18 després d'1 quart. Northstar tornaria a prendre una avantatge de 8 punts a la mitja part superant a Mynderse 21-10 al segon quart per darrere de 15 punts de la primera meitat del destacat júnior de Knight, Turner Harris.

Al 3r quart, amb Jared King en problemes de falta, Mynderse va utilitzar una combinació d'impulsos tallants del sènior Nick Jones, que va anotar 7 en el penúltim quart, i el júnior Troy Kabat que va derrocar tres trifectes per aconseguir tres punts, 54-51. de cara a l'últim quart.

almanac de pagès hivern 2017

El lideratge canviaria de mans quatre vegades al quart quart, ja que Kabat va afegir el seu cinquè triple del partit i Nick Jones va continuar trobant maneres d'anotar el bàsquet mentre Harris de NS-Christian va continuar arrasant la defensa dels Devils per al màxim partit. 32 punts, mentre que el màxim anotador dels Knights, Ryan Garwood, tindria dificultats per trobar el seu toc de tir acabant amb només 12 punts, 13 per sota de la seva mitjana de temporada.

Amb Mynderse perdent per 1 punt en l'últim minut, el davanter júnior Michael Bogart giraria al bloc i enterria un saltador que podria haver estat el guanyador del partit per als Blue Devils. Però, amb només 2 segons restants, l'oferta de Turner Harris per tornar a prendre el lideratge en un saltador de 8 peus fora d'equilibri fallaria i quan va aparèixer Mynderse celebraria el 10è títol de la secció de la seva escola un dels tres àrbitres assignats al joc. xiularia una de les trucades faltes més qüestionables que mai veuràs...

Hi haurà un quart paquet d'estímul

Després de la crida de falta, la cinquena sobre Jared King, Harris enfonsaria dos tirs lliures enormes (va ser 9 de 10 de la franja benèfica a la nit) per assegurar la victòria després que la desesperació de tres quarts de la pista de Jake Smith, sènior de Mynderse, rebotés. la vora. Els jugadors i entrenadors Northstar-Christian van assaltar la pista per celebrar el quart títol de secció de les seves escoles en els últims 6 anys.