RAIDER RUN CONTINUA: el futbol femení Pal-Mac avança a Far West Regional

Per primera vegada en dues setmanes, Pal-Mac no s'hauria de preocupar per la pluja i les condicions d'humitat per a un partit. El temps ideal per a un futbol de novembre es va establir a Penn Yan perquè els Red Raiders s'enfrontessin als companys campions de la secció Haverling per veure qui representaria la Secció V a les regionals per a les noies de la Classe B.

Els primers 10 minuts van romandre tranquils, ja que els equips es van acomodar al partit. Pal-Mac colpejaria primer, ja que Reagan Diehl va marcar el primer gol als 10 minuts. Tanmateix, el marcador es refredaria ràpidament, ja que els Rams i els Red Raiders lluitaven fins al descans, el marcador es va mantenir 1-0 fins als primers 40.

La segona part va començar igual que la primera, sense gols de seguida, i així es mantindria durant els primers 20 minuts de la segona part. Kylie Waeghe marcaria un gol d'assegurança clau als 23' de la segona part per ampliar l'avantatge de Pal-Mac a 2-0. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, Haverling va llançar un gol molt necessari per retallar el marcador a 2-1. Pal-Mac, però, va poder evitar que els Rams prenguessin el control complet al final del partit, guanyant el seu partit de rancor contra Haverling per 2-1 i, el més important, bloquejant el seu lloc a la ronda regional dels playoffs estatals. El Pal-Mac jugarà dissabte amb el representant de la Classe B de la Secció VI. El guanyador de Lewiston Porter i Roy-Hart viatjarà a la Secció V per enfrontar-se a Pal-Mac dissabte a les 5 de la tarda a Caledonia-Mumford.