El RIT permet quatre gols sense resposta en la derrota davant Canisius

El davanter sènior del RIT, Jake Hamacher, va marcar un gol i una assistència, però l'amfitrió Canisius va aconseguir una victòria per 5-2 sobre els Tigers a l'acció d'hoquei de l'Atlàntic, divendres, al LECOM Harborcenter.

Puntuació de la caixa

COM VA PASAR

Els primers sis gols del partit van ser tots comptes de power-play, mentre que Canisius va fer un compte curt per tancar la nit.

Canisius va obrir el marcador amb 14:55 del final del primer període abans que el RIT respongués amb un parell de gols en els següents 10 minuts.

Hamacher va establir el davanter júnior Elijah Gonsalves per al seu primer de la temporada amb 7:53 en el rellotge abans de marcar el primer de l'any amb una assistència del davanter sènior Will Calverley amb 5:36 restants en el període.

Canisius va anotar 19 segons en el segon període i nou minuts més tard va agafar un avantatge de 3-2 que portaria al tercer.

Jackson Decker va marcar el seu segon gol del partit a l'1:15 del tercer període per empènyer els Golden Griffins a un avantatge de 4-2 abans que Keaton Mastrodonato tanqués el marcador amb 1:18 del final del reglament.

NOTES DEL JOC

Canisius va acabar la nit 4 de 6 en el joc de poder, mentre que RIT va convertir 2 de 7 intents.

L'assassinat per penal de RIT va entrar a la nit en el lloc 14è a nivell nacional (87,2), matant 34 de les 39 oportunitats d'homicat aquesta temporada.

El RIT no havia permès quatre gols de poder en un partit des que el visitant Robert Morris va guanyar 4 de 6 en una victòria per 6-5 el 8 d'octubre de 2016.

El porter júnior del RIT Kolby Matthews va acabar amb 20 aturades, mentre que el RIT va superar a Canisius per 26-25.

QUE SEGUEIX

RIT s'enfronta a Canisius al final d'una sèrie de cap de setmana el dissabte 13 de novembre a les 16:05. a Buffalo.