RIT derrota St. Lawrence per 2-1

El davanter sènior del RIT, Will Calverley, va marcar el gol de la victòria del tercer període després d'una facturació provocada pel davanter sènior Kobe Walker per portar els Tigers a una victòria per 2-1 sobre St. Lawrence en el partit anual de Brick City Homecoming and Family Weekend a Blue Cross. Arena.

Puntuació de la caixa

COM VA PASAR

Jordan Steinmetz va posar St. Lawrence al tauler en un xut des de la ranura amb 14:37 pel final del primer període.

El RIT va anotar l'empat amb 9:23 pel final del segon després que el davanter sènior Jake Joffe acabés amb una passada d'una passada del defensa de segon any Aiden Hansen-Bukata.

Els Tigres es van avançar amb 14:25 del final del tercer després que Walker derroqués un intent d'eliminació dels Saints a Calverley a la ranura del gol decisiu.

NOTES DEL JOC

El porter júnior del RIT, Kolby Matthews, va totalitzar 32 aturades, incloses tres a l'últim minut amb els Saints patinant 6 contra 5.

El davanter sènior Nick Bruce va fer la seva tercera assistència en tants partits amb un ajudant a la porteria de Joffe. El defensa de segon any Aidan Hansen-Bukata també es va acreditar amb la seva segona assistència de la temporada a la jugada.

St. Lawrence va acabar el partit amb un avantatge de 63-52 de tir.

El RIT va totalitzar 17 tirs bloquejats, inclosos set del defensa sènior Dan Willett i tres del defensa júnior Ryan Nicholson.

QUE SEGUEIX

El RIT es dirigeix ​​a Notre Dame per a dos partits aquest dijous i divendres (del 21 al 22 d'octubre). L'enfrontament està previst per a les 19.30 h. les dues nits.