El destacat de Savannah hoops debuta amb Detroit-Mercy Titans

Noah Waterman, nadiu de Savannah, NY i graduat de l'Acadèmia Path Light (Wolcott), és un dels grans prospectes de bàsquet menys coneguts que han sortit de la zona dels Finger Lakes.

Durant la seva temporada de secundària el 2018-19, Waterman va liderar Finger Lakes Christian School (Seneca Falls) a un rècord de 20-2 , amb una mitjana de 17,5 punts i 8,8 rebots per partit en camí de capturar el campionat de l'Empire State Christian Athletic League (ESCAL).

.jpg
.jpg

Dissabte a la tarda, l'endemà de Nadal, finalment Noah Waterman va debutar amb el seu nou equip.

Va ser titular dels Titans en el seu partit contra el rival local Oakland i va registrar un total de 23 minuts en el partit, 14 a la primera meitat i 9 a la segona part. El joc, que Finalment, Oakland va guanyar 77-75 , va entrar a la pròrroga. Waterman, que portava la samarreta número 1 al vídeo destacat següent, no va aparèixer en el període de pròrroga.

Acabaria el partit amb 8 punts, 3 rebots, 1 assistència i 3 faltes personals. Va disparar 3-8 des del camp i va fer 1 dels seus 2 intents de tres punts.

Waterman té cinc germans grans, dues germanes grans i una germana petita. El seu germà gran, Ben, juga a bàsquet al Finger Lakes Community College.

Detroit torna a jugar amb Oakland avui (27/12) a les 16:00. El joc es retransmetrà a ESPN+ i l'emissió de ràdio a WLQV 1500 AM i 92.7 FM es pot transmetre mitjançant l'aplicació TuneIn Radio. Podeu seguir el partit en directe a ESPN.com aquí .

ACTUALITZACIÓ - DIUMENGE a les 19:08:

Diumenge a la tarda, els Detroit Mercy Titans van perdre contra Oakland per segona vegada consecutiva en tants dies. Noah Waterman, però, va tenir un partit destacat malgrat la derrota. En el seu segon partit com a Titan the Savannah, natiu de Nova York, va anotar 19 punts en 7 de 12 tirs. Va convertir en 3 de 6 tirs des de darrere de l'arc de tres punts i va baixar tres rebots mentre donava 3 assistències. Va registrar 28 minuts a la pista en la victòria per 83-80 als Oakland Golden Grizzlies.

Fes una ullada a Noah Waterman als moments destacats del partit de diumenge a continuació: