DIJOUS SECCIONAL: Whitman posa fi a la dinastia de Lió; Noies de Waterloo, Pal-Mac i South Seneca destinades als jocs del títol

L'enfrontament principal del programa de seccions de dijous a la nit va ser a la semifinal masculina de la Classe C1, ja que el cap de sèrie número 5 Marcus Whitman Wildcats es va enfrontar als Lions Lions número 1. Tots dos equips van portar alineacions sèniors carregades i una trajectòria recent de postemporada molt exitosa. Marcus Whitman intentava defensar el campionat de l'any passat, el primer de l'escola en 44 anys. Lyons intentava guanyar un quart títol seccional consecutiu sense precedents. Alguna cosa havia de donar i ho va fer en forma d'un pla de joc executat de manera brillant i en un tir puntual a favor dels Marcus Whitman Wildcats, 64-54. Amb la victòria, els nois de l'entrenador en cap Greg O'Connor avancen al partit del campionat de la Classe C1 de dissabte a Avon contra els Braves número 2 que van derrotar a Canisteo-Greenwood per 62-58.

Lyons va obrir la nit amb cubs de Tuti Smith i Horace Betts per avançar 4-0, però Ryan Herod i Noah Hildreth van respondre amb un parell de triples per posar a Whitman per 6-4. Mantindrien l'avantatge de 2 punts fins al final del primer quart, però el Lyons va començar a afirmar el seu avantatge de mida i va aconseguir un avantatge de 29-24 al descans.

Què diu l'almanac dels pagesos sobre l'hivern 2016

La marea canviaria significativament en el tercer període amb Marcus Whitman triturant la defensa de mitja pista de Lyons amb una combinació de talls de la porta del darrere i tirs a l'exterior. Defensivament, els Wildcats van sobrecarregar el costat de la pilota de la seva zona de 2-3, ofegant els grans de Lyon. Whitman va superar el Lió per 23-8 al penúltim quart per obrir un avantatge de 47-37. La victòria va quedar pràcticament segellada a principis del quart quart, ja que el PG senior Jordan Lahue va enterrar triples consecutius des de la part superior de la clau mentre el rellotge de llançament anava minvant.

Lahue lideraria tots els anotadors amb 31 punts. Ryan Herod anotaria 13 punts, Noah Hildreth 10 i Aidan Royston 9. Per al Lyons, l'estudiant de segon JC Walker va anotar 19 punts mentre que el sènior Justin Tuti Smith va acabar amb 14 en el seu darrer partit amb l'uniforme dels Lions. El sènior Horace Betts va acabar amb 9, el sènior Ahmir James va anotar 6. i el júnior Jaylen Battle va tenir 6 punts.

Sis persones grans de Marcus Whitman i l'entrenador en cap Greg O'Connor s'uneixen a Jim Sinicropi i Kevin Sharp al programa de Littlejohn & Barbi Orthodontics Smiles with Style a LivingMax Radio després de la seva victòria:

També dijous a la nit, quatre equips femenins de Finger Lakes East estaven en acció amb dos d'ells avançant a la ronda del campionat i les noies de South Seneca, campions de Finger Lakes West, participarien en el joc del títol de la Classe D1.

L'equip de bàsquet universitari femení de les Índies de Waterloo ha estat dominant durant la temporada 2021 i va continuar dirigint-se cap al partit del títol el dijous a la nit amb una victòria per 71-15 sobre la visita de Wellsville. Waterloo acollirà a Dansville número 2 al partit del campionat femení de la classe B2 a les 17:00 de dissabte, on les Índies intentaran guanyar el seu primer títol de secció des del 2013. Danville va avançar al joc del títol amb una victòria de 51-40 sobre el cap de sèrie número 3. Penn Yan que va acabar una temporada exitosa amb un balanç de 9-5.

Deu jugadors de Waterloo marcarien en la victòria de 56 punts sobre Wellsville. Macy Carr va liderar el camí amb 14 punts, Morgan Caraballo va anotar 13 i el sènior McKenzie Barber va anotar 10 per a l'equip invicte de l'entrenador Mike Bree.

Palmyra-Macedon també s'uniria a Waterloo a la ronda del campionat de dissabte, ja que va derrotar a Livonia per avançar al partit del títol de la Classe B1 dissabte. Pal-Mac va ser liderat per la Sr. Sophie Lyko amb 20 punts i 10 rebots. La sènior Grace Seither va anotar 13 punts i va baixar 15 rebots. Junior Tatum Smyth va anotar 9 punts.

Els Red Raiders, primer cap de sèrie, tornen al partit del títol, després de perdre contra Danville la temporada passada, i acolliran el #3 Batavia dissabte a la nit a les 19:00.

millors suplements de pèrdua de greix per a dones

Batavia va derrotar a Midlakes dijous a la nit, 51-50. Midlakes va tornar del 11 per sota al 4t quart per prendre una avantatge de dos punts davant una bandeja de Cara Walker amb 9,1 segons del final. Llavors, Mackenzie Riegle de Batavia va enderrocar un triple enrere que va guanyar el joc quan va expirar el temps per al guanyador del joc. La derrota de Midlakes posa fi a la carrera de Cara Walker, sènior dels Screaming Eagles. Durant la seva etapa a Midlakes, Walker va guanyar dos títols seccionals i va anar amb el seu equip a la final quatre de la NYSPHSAA dues vegades.

Un altre equip invicte, el cap de sèrie número 1, South Seneca Lady Falcons, va aconseguir el seu bitllet per al partit del Campionat de Classe D1 amb una victòria per 45-35 sobre Fillmore al Jack Guinan Gymnasium dijous a la nit. South Seneca saltaria a un avantatge de 24-8 al mig temps, però els problemes de falta ajudarien a Fillmore a tornar al joc, ja que dos Falcons van cometre falta al quart quart abans que els Falcons poguessin assegurar la victòria. L'equip de l'entrenador en cap del primer any, Charity Couch, va ser liderat per 14 punts d'Allison Kenyon, 13 d'Emma Fletcher i 7 punts de Logan Shaulis. Els Falcons intentaran afegir un altre bloc de seccions a la seva ja atapeïda caixa de trofeus quan acullin el #2 Batavia-Notre Dame dissabte a la nit a les 19:00 a Ovidi.

A la classe AA, els nens de Víctor Blue Devils, cap de sèrie número 1, s'allunyarien de Rush-Henrietta al tercer quart per avançar al partit de campionat de dissabte. Chase Dickens va liderar els Blue Devils amb 19 punts, mentre que el gran Connor Williams va anotar 16 punts el dia del seu aniversari.

Consulteu els parèntesis actualitzats i el calendari complet del cap de setmana del campionat a la secció V a continuació...

La nostra cobertura de W-FL High School Basketball és possible gràcies al suport de: