SKANEATELES SWEEP: Els Lakers s'emporten corones de la Classe B a la Secció III de futbol

Sempre que l'equip local de l'institut guanya un títol de secció, és una cosa que tot el poble pot celebrar i aconseguir. Aquesta temporada de futbol, ​​la celebració de Skaneateles serà el doble de agradable que els equips masculins i femenins van guanyar el torneig de la Classe B a la Secció III.

Les noies van començar la festa divendres passat contra Clinton. Va ser un partit ajustat entre els equips, i la primera part va ser un empat a cero. Clinton va saltar al lideratge anotant ràpidament a la segona part. Va ser llavors quan els Lakers van entrar en mode atac, quan Kathryn Morrissey va dirigir una passada llarga de Maeve McNeil al fons de la xarxa.

A mesura que avançava el temps, la pluja també ho feia i el partit es dirigiria a la pròrroga. Els primers 10 minuts de pròrroga van arribar i van anar sense gols, i el segon semblava estar destinat a la mateixa sort fins que Morrissey va marcar el seu segon gol de la nit amb tres minuts per al final. Els últims tres minuts van passar i els Lakers van aconseguir la corona femenina de la Classe B per a la Secció III.

Dilluns a la nit, va ser el torn dels nois a veure si podien portar a casa el títol de la classe B. El partit contra Cazenovia va tenir un inici semblant al de les noies, però Dan Ramsgard de Skaneateles tenia altres plans. Als 15' de la primera part va marcar el primer gol del partit. En ràpida successió, el company d'equip Owen Cheney va marcar el segon gol als 17'.

De cara al descans del descans, els Lakers estaven per 2-0, i seria tot el que necessitarien quan Skaneateles va tancar Cazenovia per guanyar els títols de la classe B per a nois a la Secció III. Skaneateles en el procés s'enfronta a títols de seccions masculins, guanyant a la Classe B el 2019, l'última vegada que la Secció III va celebrar el torneig.

Mentre que l'equip masculí jugarà un equip per determinar en acció subregional, les noies s'enfrontaran a Shalmont dimarts a la nit a les 5 de la tarda a Chittenango en el seu partit subregional.