El davanter del Syracuse Crunch, Boris Katchouk, va ser nomenat Jugador del Mes de l'AHL

La Lliga Americana d'Hoquei ha anunciat avui que el davanter del Syracuse Crunch Boris Katchouk, el davanter de Manitoba Moose Cole Perfetti i el porter dels Bakersfield Condors Stuart Skinner han estat seleccionats com a guanyadors de la lliga per a l'abril.

Katchouk, el jugador del mes CCM/AHL, va totalitzar set gols i 14 assistències per 21 punts en 12 partits amb Syracuse el mes passat.

Katchouk va trobar el full de puntuació en cadascun dels primers 11 concursos del mes de Crunch, inclosos vuit esforços de múltiples punts. Va marcar un gol i una assistència en una victòria per 6-2 a Rochester el 2 d'abril i va ajudar a Syracuse a guanyar per 4-3 en la pròrroga amb un parell d'assistència a Rochester el 7 d'abril. Katchouk va aconseguir un gol i una assistència. en una victòria per 5-1 sobre l'Utica el 10 d'abril, i va registrar partits consecutius de tres punts amb tres assistències en la victòria per 6-2 sobre l'Utica el 19 d'abril, seguit d'un gol i dues assistències en un vincle. victòria per darrere per 7-6 a Rochester el 21 d'abril.

Selecció de segona ronda de Tampa Bay al Draft de la NHL del 2016, Katchouk ha registrat 11 gols i 18 assistències per 29 punts en 26 partits amb Syracuse aquesta temporada, empatat al vuitè lloc de l'AHL en puntuació. També està empatat al quart lloc en puntuació més/menys (+18), i la seva ratxa de 14 gols consecutius del 19 de març al 25 d'abril (10-14-24) va ser la més llarga de la lliga aquesta temporada. El jove de 22 anys, natural de Waterloo, Ontario, ha participat en 161 competicions de carrera a l'AHL durant tres temporades professionals, sumant 36 gols i 48 assistències per 84 punts.