Syracuse aixafa Hopkins per mantenir-se perfecte (cobertura total)

Una actuació dominant de principi a fi va traslladar l'equip de lacrosse masculí número 1 de Syracuse a 5-0 després d'una victòria per 15-9 sobre Johns Hopkins.

Stephen Rehfuss va empatar el màxim de la seva carrera amb set assistències, mentre que Chase Scanlan (5-1), Jamie Trimboli (4-1), Tucker Dordevic (3-0), Brendan Curry (2-0) i David Lipka (1-0). també va contribuir en el marcador. Drake Porter va tornar a ser sòlid a la xarxa, amb 16 aturades per impedir les ocasions de gol dels Blue Jays.

Una molt bona victòria per a nosaltres avui, crec que sempre que vingueu a Homewood i marxes amb una victòria, això és una bona cosa, va dir l'entrenador en cap John Desko. Crec que la nostra ofensiva ha començat molt bé i l'atac ha començat amb 10 gols a la primera part i crec que la defensa ha estat força sòlida durant tot el dia.