Syracuse cau a 1-7 amb una derrota per 16-13 davant el Boston College (cobertura completa)

No hi ha molts camins cap a la victòria per a un equip derrotat com aquest de Siracusa.

Necessita el tipus d'actuació defensiva que va tenir dissabte contra el Boston College, evitant en gran mesura les tasques perduts que van provocar jugades explosives de gols durant les darreres setmanes.

Necessita una mica de fortuna, com ara el quarterback de transferència de Notre Dame de BC que falla en llançaments des de distàncies curtes i profundes.

Necessita guanyar la batalla d'equips especials, colpejant els gols de camp i destapant un llarg retorn mentre el BC falla un parell de puntades.

Fins i tot tot això, aparentment, no és suficient per trencar i tornar a donar a tothom la satisfacció d'una sensació guanyadora.

Syracuse va caure a 1-7 l'any amb un vianant, derrota per 16-13 davant el Boston College en un partit que SU va quedar al llarg del quart quart però mai va liderar.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

RODA DE PREMSA POST-JOC DE DINO BABERS:

el vinagre neteja la prova de drogues del sistema

SOCIAL:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Un parell de rivals del nord-est s'enfrontaran a la Loud House dissabte quan el Boston College visiti Syracuse. Serà la 54a reunió entre els dos programes, el cinquè oponent més freqüent per a 'Cuse i el segon entre els oponents de l'ACC, per darrere només de Pitt.

Els taronges volen trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives i passar a 2-3 a casa aquesta temporada, un edifici en què han estat .500 o més en cadascuna de les tres últimes temporades.

quan farem el proper control d'estímul

El partit de dissabte es transmetrà per televisió a les xarxes regionals d'esports (YES Network localment) a les 14 h.