Syracuse cau a Duke at the Dome, 97-88 (cobertura completa)

De la mateixa manera que un vaixell lluita contra la marea o un ninot de neu resisteix el sol, el Syracuse Orange va lluitar contra l'inevitable dissabte.

Syracuse va liderar durant els primers 19 minuts, però un cop es va cedir el liderat, l'Orange va baixar lentament el ritme en una derrota per 97-88 davant els Duke Blue Devils, 9è classificat, al Carrier Dome dissabte a la nit.

usps no escaneja paquets 2016

Duke va dominar Siracusa amb la seva mida a l'interior i la seva intensitat defensiva en el perímetre.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

RODA DE PREMSA DE JIM BOEHEIM POST-PARTIC:

anvarol abans i després de la dona

SOCIAL:

VISTA PRÈVIA:

Syracuse i el número 9/8 Duke afegiran un altre capítol a la seva rivalitat el dissabte 1 de febrer Tipoff in the Carrier Dome està previst a les 20 h. Els taronges (13-8, 6-4) han guanyat cinc dels seus últims sis partits de cara a l'enfrontament de dissabte.

millor neteja de desintoxicació per a males herbes

L'Orange va tenir la seva ratxa de cinc victòries consecutives trencada en un contratemps de 71-70 a Clemson dimarts a la nit. El júnior de camisa vermella Elijah Hughes i l'estudiant de segon any Buddy Boeheim van liderar l'equip amb 22 punts cadascun. Syracuse va ser 5-3 el mes de gener, que va incloure victòries a Virginia, Virginia Tech i Notre Dame. Els taronges estan empatats al quart lloc de l'ACC amb un 6-4 a la conferència.

El número 9/8 Duke arriba dimarts amb una victòria per 79-67 contra Pittsburgh. Els Blue Devils tenen 17-3, inclòs 7-2 a l'ACC. Duke és segon a la classificació de l'ACC i té 3-1 com a visitant en joc de conferència aquesta temporada.

Duke lidera la sèrie de tots els temps amb Syracuse, 9-6, inclosa una victòria per 84-72 al Torneig ACC de l'any passat. En la derrota, Buddy Boeheim va tenir 15 punts i va ser 3 de 5 des de la línia de 3 punts. A la temporada regular del 2019, els dos equips van dividir la sèrie, guanyant cadascun a la pista de l'altre. Syracuse va triomfar, 95-91 a la pròrroga, al Cameron Indoor Stadium i després Duke va guanyar al Carrier Dome, 75-65.