Lacrosse masculí de Syracuse cau a Notre Dame, 18-11 (cobertura completa)

Syracuse va aconseguir un avantatge de 4-1 al primer quart, però un segon quart de nou gols de Notre Dame va ser massa perquè els taronges es recuperessin, ja que els irlandesos van anotar 18-11 al Dome dissabte.

La manca de possessions va ser la daga del número 4 Syracuse (4-3, 1-2 ACC), que va marcar 11 gols tot i només guanyar nou enfrontaments. El número 9 Notre Dame (5-1, 1-1 ACC) va guanyar 23 de 32 a l'X i també va dominar la batalla de pilota de terra per 45-20. També van convertir 4 de 6 oportunitats d'home addicional.

Stephen Rehfuss va liderar els taronges, marcant tres gols per al segon partit consecutiu. Chase Scanlan, Owen Seebold i Brendan Curry també van trobar el fons de la xarxa dues vegades. Pat Kavanaugh de Notre Dame va anotar nou punts (4-5) per liderar tots els golejadors, mentre que Griffin Westlin i Will Yorke van anotar quatre gols cadascun.

Jamie Trimboli i Seebold van marcar cadascun dels taronges en els primers cinc minuts del partit, seguits d'un parell de comptes de Rehfuss després d'un gol de Quinn McCahon, donant a 'Cuse un avantatge de 4-1 en vuit minuts de joc.

Pat Kavanaugh va anotar el primer del dia abans que Scanlan i Curry enregistressin gols cadascun per obrir un avantatge de 6-2 per a Syracuse només dos minuts després del segon quart.

Va ser llavors quan es van obrir les comportes de Notre Dame. Els irlandesos van marcar nou gols al segon quart i 12 dels següents 14 gols del partit. 'Cuse va aconseguir encadenar una mini ratxa de tres gols al final del tercer per aconseguir tres gols de cara al quart quart, però Notre Dame va anotar els quatre gols del quart quart per guanyar 18-11.

Siracusa rep l'UAlbany dijous a les 17 h. a ACC Network en el seu proper enfrontament.