Syracuse Women's Lacrosse fa rodar Maryland per la carretera

Malgrat un canvi tardà que va obligar el número 4 Syracuse (6-1) a dirigir-se a la carretera per al concurs, 'Cuse va derrotar al número 9 Maryland (1-3) en una victòria rotunda per 10-5. És la primera vegada que els Orange guanyen a College Park des del 2012 i només la segona victòria sobre els Terps en 26 reunions. La defensa de Syracuse va mantenir els Terrapins al seu joc amb menys puntuació des del març del 2007.

L'energia de l'equip que va entrar va ser excepcional i aquesta energia es va transferir a un partit complet de 60 minuts, que ens va donar el resultat que ens esforàvem, va dir l'entrenador adjunt Sydney Pirreca. Com a cos tècnic, estem més que orgullosos d'aquest equip i del seu esforç donades les circumstàncies. .

Syracuse (6-1) va marcar els quatre primers gols del partit. L'estudiant de segon any Meaghan Tyrrell va marcar el primer gol del dia a les 27:24 amb l'assistència de la sènior Emily Hawryschuk. Hawryschuk va marcar un parell dels seus cinc gols en total a la primera part, i l'estudiant de segon any Sierra Cockerille va marcar un per donar a l'Orange un avantatge de 4-0 al descans. El porter sènior Asa Goldstock va fer cinc aturades impressionants i la defensa taronja es va bloquejar per mantenir els Terps a zero gols. La primera salvació del dia de Goldstock va ser la seva salvació número 500 de la seva carrera per a SU.

Maryland i SU es van intercanviar gols per començar la segona meitat abans que els Terrapins iniciessin un parcial de 3-0 per aconseguir un 5-4. Hawryschuk va fer un gol de posició lliure per acabar amb la carrera de Terrapin. Aleshores, Maryland va marcar un gol lliure per aconseguir un 6-5.