Tage Thompson completa el hat trick com Sabres al capdavant de Capitals a OT

Tage Thompson va registrar el seu tercer hat-trick de la temporada i els Buffalo Sabres (19-5-2) van aconseguir una victòria per 5-4 sobre els Washington Capitals (21-13-6) a la pròrroga dimarts a la nit al Capital One Arena. Amb la victòria, Buffalo ha guanyat set dels seus últims vuit.

Alex Tuch va guanyar una batalla de discos per sota de la línia de gol i va passar per davant a Thompson per al guanyador del partit tres minuts després de la pròrroga.

Finger Lakes Partners (tauler publicitari)

Thompson també va comptar amb una assistència per acompanyar la seva nit de tres gols. Tuch va tenir un gol i dues assistències, mentre que Tyson Jost també va trobar el fons de la xarxa.

Ukko-Pekka Luukkonen va continuar amb la seva estirada de joc mentre va aturar 28 de 32 tirs, inclosos diversos grans al llarg del tram.

Els Sabres tindran uns dies de descans abans d'obrir una casa de quatre partits, a partir de dissabte a la nit contra el Minnesota Wild.