W-FL divendres: Wayne boys guanyen cinquè consecutiu sobre Ginebra; Les noies de l'East Rochester perden quartes consecutives després d'un bon començament

Divendres a la nit hi va haver set jocs de nois de Wayne-Finger Lakes i deu de noies.

Pel que fa als nois, els Wayne Eagles van acollir els Geneva Panthers i aquest joc va estar a l'altura del bombo. Els Eagles van liderar després de cada quart, però els Panthers van quedar per sota d'un punt quan faltaven quatre minuts per acabar el partit. Tanmateix, Wayne es va retirar tard i va derrotar el Geneva per set punts. Els Eagles milloren fins a l'11-1 després de la seva cinquena victòria consecutiva i els Panthers cauen a 9-3.

Pel que fa a les noies, les East Rochester Bombers van caure el seu cinquè partit consecutiu després de perdre davant les Gananda Panthers en la pròrroga per quatre punts. Els Bombers van començar la temporada 9-1, però ara se situen en 9-5 després de la derrota. Els Panthers milloren fins a 6-8.

Consulteu tots els resultats dels partits a continuació i la llista de partits de dissabte...