FINAL WAYNE ACES: el voleibol femení porta a casa el títol de la secció de la classe B

L'equip de voleibol femení de les Wayne Eagles va assegurar dissabte la corona de la Classe B a la Secció V contra la molesta sisena sembrada Honeoye Falls-Lima. L'HFL va entrar a la ronda final amb una tirada des del costat especial alterat del suport. Durant el primer set del partit, semblava que aquesta narrativa continuaria, ja que Wayne va gestionar malament un primer set per deixar caure el primer set 26-24.

Heu de tornar el crèdit fiscal per a fills

En el segon set, Wayne va poder capgirar el guió a HFL després de saltar a un primer set. En aquesta ocasió, els Eagles van tornar amb un desavantatge primerenc per aconseguir la victòria del set 25-22. En el tercer set, Wayne va poder mantenir l'impuls, i tot i que el marcador va estar empatat en diverses ocasions al llarg del set, els Eagles mai van perdent i es van emportar la victòria per 25-21.

En el que seria l'últim set del partit, els Eagles van saltar a un primer set de 7-1, però HFL no es va anar en silenci, tornant a empatar el set a 18-18. Wayne i HFL es van fer inseparables durant diversos mítings després d'això, i el conjunt va quedar empatat a 23-23. Wayne va poder desviar el servei HFL, agafar un punt d'avantatge i tenir un servei de partit. Seria tot el que necessitaven, ja que els Eagles van arrabassar la victòria 25-23, i la victòria del partit 3-1.

La victòria per 3-1 dels Eagles a la final de la Classe B traslladarà ara els campions de la secció al joc regional el proper cap de setmana. El partit contra un rival per determinar de la Secció VI es jugarà a LeRoy High School dissabte vinent a les 12:30h.