Zona de Rochester

Els Rochester Red Wings s'enfronten als Syracuse Mets a l'obertura de la sèrie

Els Rochester Red Wings van vèncer als Syracuse Mets, 3-2, en l'obertura de la sèrie dimarts a la nit a l'NBT Bank Stadium. Tommy Romero va començar per Rochester i va llançar tres entrades de blanc. Harol González va aconseguir la pilota per a Syracuse i va lliurar un parell de carreres en 5 1/3 entrades. Els Red Wings van obrir el marcador a... MésEls Red Wings de Rochester van davant els Syracuse Mets en el primer partit de sèrie
Els Rochester Red Wings van superar els Syracuse Mets en un afer d'alta puntuació

Els Rochester Red Wings van superar els Syracuse Mets, 15-8, dimecres a la nit al NBT Bank Stadium. Amb la victòria, Rochester s'ha endut els dos primers partits d'aquesta sèrie de sis partits. L'atac dels Red Wings va ser liderat per Jake Alu, que va fer dos jonrons i va fer cinc impulsades. Lucius Fox també va tenir un paper important ja que... MésEls Red Wings de Rochester superen els Syracuse Mets en un assumpte d'alta puntuació
Els Rochester Red Wings encapçalen Lehigh Valley per la cinquena victòria consecutiva

Els Rochester Red Wings van ampliar la seva ratxa de victòries a cinc partits amb una victòria per 5-1 sobre els IronPigs de Lehigh Valley divendres a la nit al Frontier Field. L'esquerra dels Washington Nationals, MacKenzie Gore, va fer el seu segon inici de rehabilitació amb Rochester i va llançar 2 2/3 d'entrades blanques. Tony Romero va seguir amb relleu i va permetre una carrera per sobre de 5... MésEls Red Wings de Rochester lideren Lehigh Valley per la cinquena victòria consecutiva
S'estan duent a terme les audiències públiques sobre les pujades de tarifes de RG&E i NYSEG proposades

Les audiències públiques sobre les pujades de tarifes proposades per a RG&E i NYSEG van començar el dijous 16 de setembre. Els clients hauran de pagar molt més en les seves factures mensuals si el Departament de Servei Públic de l'Estat de Nova York (DPS) aprova l'augment de les tarifes. El president de RG&E i NYSEG diu que les pujades de tarifes són necessàries per mantenir una infraestructura envellida, actualitzar... Més Audiències públiques sobre les pujades de tarifes proposades de RG&E i NYSEG en curs
Amerks cau davant Marlies, 3-1

Els nord-americans de Rochester van caure davant els Marlies de Toronto, per 3-1, dissabte al vespre al Coca-Cola Coliseum, dividint el set de dos jocs. El Rochester va saltar a un primer temps per 1-0 en el primer període, però Toronto va anotar tres gols sense resposta en el tercer període per assegurar la victòria. Lukas Rousek va marcar l'únic gol dels Amerks,... MésAmerks cauen davant Marlies, 3-1
Amerks es recupera amb la victòria per 5-1 sobre Rocket

Els americans de Rochester es van recuperar de la derrota de divendres amb una victòria per 5-1 sobre el Laval Rocket dissabte a la tarda al Place Bell Arena. Amb la victòria, els Amerks van millorar fins a 4-3-0 la temporada. Laval va marcar el primer gol del partit a principis del primer període, però Rochester va respondre amb tres gols al... MésAmerks es remunten amb la victòria per 5-1 sobre Rocket
Els Amerks cauen a Monsters a OT, 6-5

Els nord-americans de Rochester van cedir un avantatge al final del tercer període i van caure davant els Cleveland Monsters, 6-5, a la pròrroga divendres a la nit al Blue Cross Arena. Amb la derrota, els Amerks van caure a 7-4-1-0 la temporada. El Rochester liderava 5-4 amb poc més d'un minut per jugar en el reglament quan Cleveland va empatar el partit, enviant-lo... MésAmerks cauen davant Monsters a OT, 6-5
Amerks derrotat per Rocket, 8-1

Els americans de Rochester van obrir un set de dos jocs amb el Laval Rocket divendres a la nit al Place Bell Arena, i no va anar bé per als visitants, ja que van caure 8-1. Amb la derrota, els Amerks van caure a 3-3-0 la temporada. Brandon Biro va marcar el seu segon gol de la temporada en el segon període,... MésAmerks derrotat per Rocket, 8-1