115 cotxes van omplir els boxs a Outlaw Speedway divendres a la nit

Parmenter Automotive va presentar Family Autograph Night a Outlaw Speedway en una nit clara però bogosa. 115 cotxes de cursa van omplir la zona de boxes, amb molts pilots que van portar els seus cotxes al tram davanter durant l'entreacte per a una sessió d'autògrafs que va ser ben rebuda pels aficionats assistents.

Kyle Coffey es va posar al capdavant de la funció Friendly Dodge Outlaw Modified de 30 voltes mentre Steve Paine i Matt Sheppard van trencar el grup des dels seus llocs de partida del mig paquet. Paine va superar a Coffey per liderar la volta a la vuitena i Sheppard va aconseguir el segon lloc una volta més tard, mentre Alan Johnson es va situar entre els cinc primers. Johnson va passar per davant de Coffey per a la tercera volta a la volta 15 quan Sheppard va començar a enganxar el líder Paine. El groc va volar per un gir de Lee Bills a la volta 16, que va estrenyir el camp.

Sheppard va utilitzar l'exterior per agafar el lideratge a la represa i es va allunyar de Paine per aconseguir la seva sisena victòria de l'any. Paine i Johnson van ser seguits a través de la línia per Kyle Coffey i Tyler Siri.

Alan Johnson, Matt Sheppard i Eldon Payne van guanyar les eliminatòries modificades de l'amistat Dodge Outlaw.

Després d'una lluita de la primera volta que va eliminar el titular de la primera fila Eric Williams, l'esdeveniment principal de Crate Sportsman de 20 voltes va veure que Josh Keesey va aconseguir el primer lloc sobre Brian Fish, amb Rob Bussey que va passar a tercer. Bussey va agafar el segon i va perseguir Keesey mentre Fish lluitava amb Todd Heward pel tercer. Quan Karl Comfort es va situar entre els cinc primers a la volta 10, Bussey es va dirigir al costat de boxes amb problemes, fent que Fish i Heyward van ocupar el segon i tercer lloc. Fish va utilitzar l'exterior per prendre el lideratge a la volta 14 amb Heyward a remolc. Aquest duet es va separar del camp i Fish va tenir mitja recta a l'arribada per a la seva primera victòria de Crate Sportsman de la temporada amb Heyward en segon lloc. Keesey, Doug Smith i Karl Comfort van completar els cinc primers.

Les eliminatòries de Crate Sportsman les van guanyar Josh Keesey, Brian Fish i Rob Bussey.

En l'esdeveniment de 20 voltes del Crate Late Model, Chris Fleming va saltar al lideratge primerenc sobre Rich Michael Jr. Brian Knowles va passar al segon lloc a la volta 7 Fleming va tenir problemes mecànics una volta després i va abandonar, donant el lideratge a Knowles. Knowles es va allunyar a un còmode avantatge per aconseguir la victòria sobre Michael Jr, Brad Smith i Fleming.

La cursa de calor Crate Late Model va ser guanyada per Rich Michael Jr.

La funció Street Stock de 20 voltes va començar amb James Kreidler III agafant el lideratge primerenc. Glenn Writenour havia passat al segon lloc per la primera amonestació a la volta 4 i va prendre el lideratge a la reinicia quan Dan Mazzarese va passar per davant de Kreidler al segon lloc. Mentre Writenour liderava, Mazzarese va lluitar amb Jared Hill i Bob Buono mentre Chuck Winslow, que va començar a la darrere després de problemes amb la seva calor, va quedar entre els cinc primers. Mazzarese es va aturar amb un pneumàtic punxat a la volta 12 i Buono va abandonar sota la precaució, movent Jared Hill i CJ Guererri als 3 primers. Guererri va ocupar el segon lloc a la represa, però Writenour no va poder ser atrapat i va guanyar una altra victòria a la divisió competitiva. . Guererri, Hill, Winslow i Quinn Sutherland van completar els cinc primers.

Les eliminatòries de Street Stock les van guanyar Carl Cleveland i CJ Guererri.

La funció de 4 cilindres va començar amb un incident al tram frontal que va enviar Adam Delgrosso amb força a la paret i la tanca del tram frontal. Després d'un llarg retard per a la neteja, la carrera es va reprendre amb Joey Clark liderant les primeres voltes mentre s'enfrontava a desafiaments durs d'Erica Bell i Ray Hyer. Bell va prendre el lideratge a la volta 9 i Hyer va caure en segon lloc. El groc va volar a la volta 13 quan el motor de Scott Lehman va explotar, deixant líquid a la superfície de la cursa durant els girs un i dos. Hyer va agafar el lideratge en aquell moment i es va allunyar per una altra victòria mentre Bell lluitava amb Mike Stone i Chad Ayers. A la línia, Stone havia passat a segon, seguit de Bell, Ayers i Clark.

Adam Delgrosso, Ray Hyer i Chad Ayers van guanyar les 4 sèries de cilindres.

Dave Decker va liderar la primera meitat de la funció d'existències de l'Agència Farmers Insurance/Marion Decker Agency, però Marc Minutolo va prendre el lideratge a la meitat i va aconseguir una altra victòria sobre Buck Mills, Decker i Allison Pierce.

A la funció Winners Circle Deli Bandit, Braden Buchanan va lluitar contra Austin LaBar fins que Buchanan va lliscar alt a la volta 5 i va treure l'advertència. Buchanan es va enredar amb Steven Perkins III a la represa i tots dos van entrar amb força a la paret de la curva 2. Els dos conductors estaven bé. Cole Youse va prendre el lideratge a la represa per guanyar una altra victòria sobre Austin LaBar, Perkins III, Buchanan i Matt Irwin.

Els Classics on Dirt Vintage Modifieds també van fer una visita a Outlaw divendres a la nit, amb el competidor local Mark Schenk superant Rob Casti i Frank Blanchard a la línia per guanyar la seva funció de 12 voltes.

A causa del retard del nostre i la quantitat de temps requerida per manejar l'accident de 4 cilindres, el programa es va anomenar complet en aquell moment. La funció IMCA Modificada es farà el 14 de juliol.

Billy Ward i Rich Michael van guanyar les sèries modificades IMCA.

Les curses continuen a l'Outlaw Speedway divendres a la nit, 14 de juliol, quan les curses d'espectadors 1 a 1 seran l'atracció especial afegida, juntament amb la funció de maquillatge per a les modificacions IMCA. Les curses començaran a les 19h. Per obtenir més informació, visiteu www.outlawspeedwayllc.com.