Els Amerks es queden curts amb els cometes en primer lloc

Els americans de Rochester (7-5-0-0) van mantenir els Utica Comets primers (11-0-0-0) amb 12 tirs a porteria, el mínim de la temporada, però un rebot fortuït va acabar sent la diferència per als Comets. , que va sortir amb una victòria per 3-2 dimecres a la nit al The Blue Cross Arena.

actualització del quart control d'estímul

Malgrat la derrota, els Amerks han guanyat set dels seus darrers 11 partits, dels quals tres a casa. Des de l'inici de la campanya 2016-17, Rochester ha acumulat almenys un punt en 30 dels últims 47 partits contra l'Utica amb un 23-17-3-4 durant aquest període. En els últims 24 partits a Rochester, els Amerks han registrat un rècord d'11-10-1-2.

El defensa Ethan Prow, que va celebrar el seu 29è aniversari, va marcar el seu segon gol de la temporada, mentre que el davanter Brett Murray va afegir el tercer durant el segon període. Linus Weissbach, Mark Jankowski, Sean Malone i Oskari Laaksonen van ser acreditats amb assistències durant el concurs.

El porter Ukko-Pekka Luukkonen (4-5-0), el jugador actual de la setmana de l'AHL, va fer la seva cinquena sortida consecutiva i la novena de la temporada. El porter finlandès va fer nou aturades, però va ser marcat amb la derrota.

Aarne Talvitie, Reilly Walsh i Robbie Russo van marcar la victòria. Amb la victòria d'aquesta nit, l'Utica es converteix en el segon equip de la història de la lliga que comença la temporada amb 11 victòries consecutives, unint-se als Amerks de 1984-85. El porter novell Akira Schmid va aturar 25 dels 27 tirs que va enfrontar, però va aconseguir la seva cinquena victòria de la llista.

Després que els Amerks no poguessin marcar en quatre jugades de poder del primer període, l'equip local va convertir un desavantatge d'1-0 en un ràpid avantatge de 2-1, ja que van marcar un parell de marcadors a 1:42 de diferència a la segona estrofa.

En el primer gol de Rochester del partit, Jankowski va llançar una passada des de la cantonada dreta de Schmid directament al pal de Weissbach, que es va col·locar entre els cercles d'enfrontament. Quan Weissbach tenia l'esquena a la xarxa, va tocar el disc a Prow just dins de la línia blava i el defensa va trencar el segon de la temporada per igualar el marcador.

Com a resultat de la convocatòria d'Utica per un parell de penals, seguida d'una infracció de Rochester, els equips van patinar 4 contra 3 durant 1:51.

Mentre que els Amerks tenien el patinador addicional, Laaksonen va mantenir el disc a sobre de la zona ofensiva abans de fer lliscar una passada a Malone per la mitja paret esquerra. Malone va fer uns quants passos abans d'enviar una passada de xut a Murray davant de la porteria perquè aquest últim redirigés cap al seu tercer gol en quatre partits.

El tercer gol de la temporada de Murray a les 10:46 dóna a Malone i Laaksonen set assistències a la pissarra.

L'Utica va recuperar el seu avantatge de 3-2 abans del final del segon període, ja que Walsh i Russo van marcar un gol en els últims sis minuts del període.

Amb el balanç de Walsh, va connectar amb un gol de poder de Nolan Foote i Marian Studenic amb 5:50 del final del marc abans que Russo trobés una mica de sort quan va desviar un xut des de l'interior de la plataforma de Luukkonen des de sota la porteria. -línia amb 46 segons per al final de l'entreacte.

Durant l'últim període de regulació, Rochester va fer cinc tirs a porteria, però no va poder empatar el marcador en un parell d'escapades. Els Amerks van limitar els Comets a només un tir durant els primers 15 minuts del període i dos en tot el període, però Utica va aguantar la victòria per 3-2.

DESTACATS DEL JOC:

winstrol esteroide abans i després

Els Amerks tanquen la seva casa de quatre partits el divendres 19 de novembre quan donen la benvinguda als Lehigh Valley Phantoms a The Blue Cross Arena per única vegada aquesta temporada. Les 7:05 p.m. tilt serà la primera de les dues trobades entre els dos equips aquesta temporada i es transmetrà en directe a The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochester i AHLTV.