Els Bills van vèncer als Jets en l'obertura de la temporada, 27-17 (cobertura completa)

Semblava que anava a ser un esclat després del primer quart, ja que els Buffalo Bills van aconseguir un ràpid avantatge de 14-0.

Però uns quants errors del quarterback de Bills Josh Allen van permetre que els Jets es quedessin durant la major part del partit abans que Buffalo els eliminés a la segona part. Els Bills van guanyar 27-17, però el partit mai va ser molt igualat.

Allen va ser fantàstic durant la major part de la tarda. Va acabar amb el seu joc de passada de 300 iardes de la seva primera carrera i va tenir tres touchdowns totals contra una defensa dels Jets que no va tenir cap resposta. La defensa dels Bills va renunciar a una gran jugada el dia, però va tancar en gran part Sam Darnold i l'atac dels Jets. Els Bills tenien 404 iardes ofensives totals en comparació amb només 254 dels Jets.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

DESTACATS DEL JOC:

SOCIAL:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Els Bills comencen la temporada 2020 amb un partit a casa contra els New York Jets. Aquesta és la 14a vegada que els dos es jugaran en un primer partit a casa, que és el més a la NFL des de 1960. Buffalo va guanyar el seu primer partit de temporada contra els Jets el 2019, ho podran tornar a fer aquest any?