Els comptes es vengen contra els Chiefs, esclaten defensant els Campions de l'AFC 38-20 (cobertura completa)

Ni tan sols un retard llamp podria impedir que els Buffalo Bills finalment es vengessin dels Kansas City Chiefs en una represa del partit del campionat de l'AFC 2020 al Sunday Night Football.

Els Bills van acabar amb una victòria per 38-20 sobre els Chiefs, i tot va ser Buffalo durant tot el temps.

Arribarà un control d'estímul

Els Bills van reunir una actuació estel·lar de la primera meitat darrere del quarterback de milions de dòlars. En els dos primers quarts, Josh Allen va ser 7 de 14 amb 219 iardes i dos touchdowns, i també va liderar el joc de terra amb quatre acarreos per 41 iardes. Allen afegiria un altre touchdown i gairebé 100 iardes més a la segona meitat per acabar la nit 15 de 26 per 315 iardes i tres touchdowns.

Juntament amb la potència de foc ofensiva a la primera meitat, la defensa dels Bills va mantenir l'inquietant Patrick Mahomes and Chiefs a només 13 punts després de dos quarts. Mahomes connectaria amb Travis Kelce per un altre touchdown a principis del quart quart, però va acabar en el costat perdedor de la pilota. Va acabar 33 de 54 per 272 iardes, dos touchdowns i dues intercepcions.

Combineu l'heroicisme defensiu de la primera meitat amb un pick-6 de Micah Hyde al tercer quart, la defensa dels Bills va matar el metafòric drac dels Chiefs en el partit de diumenge. El partit de terra de Kansas City va matar a Buffalo en els dos enfrontaments del 2020, però diumenge la defensa dels Bills va mantenir KC a 120 iardes corrent, 61 d'aquestes només provenen de Mahomes.

A part de la derrota inicial de la temporada davant els Pittsburgh Steelers, els Bills han aconseguit quatre victòries consecutives, anotant 35, 43, 40 i ara 38 punts, mentre que permeten un total de 41 punts.

Per a un equip que potser no s'ha guanyat el respecte que es mereix a nivell nacional amb les tres primeres victòries de la temporada contra quarterbacks de reserva, la victòria de diumenge a la nit sobre els Chiefs va ser la victòria que els Bills necessitaven per silenciar els odiants i demostrar que ja no són el germà petit de ningú i són una força a tenir en compte.

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Els Buffalo Bills estan fent clic a tots els cilindres de cara al seu enfrontament de Sunday Night Football amb els Kansas City Chiefs a la setmana 5. El Buffalo ha respost a la seva derrota de l'inici de la temporada amb tres victòries consecutives per més de 20 punts, inclòs un desgranatge de 40-0. els Houston Texans diumenge.

Ara els Bills entren aquesta setmana amb l'impuls de la seva banda i la venjança al cap. Els Chiefs van aixafar els somnis del Super Bowl de Buffalo en el partit de campionat de l'AFC de l'any passat, però KC no sembla el mateix equip per començar la campanya del 2021. Aquesta és l'oportunitat perfecta per a una recuperació.