Les factures milloren a 8-3 amb una victòria de 27-17 sobre els Chargers (cobertura completa)

Si hi ha una cosa amb la qual podem comptar dels Buffalo Bills aquesta temporada, és que res és fàcil. No ha estat tota la temporada, i probablement tampoc la resta del camí.

Una vegada més, els Bills van saltar a un avantatge considerable i no van poder apartar els inferiors dels Chargers de Los Angeles gràcies a una sèrie d'errors per l'atac que van patir un dels pitjors dies de la temporada.

Els Bills van fer tot el que van poder per trencar aquest partit, especialment en el quart quart quan van cometre tres pèrdues d'imatge en un període de set jugades, però el gol de camp de 43 iardes de Tyler Bass quan faltaven 3:26 per jugar finalment el va deixar fora i el Bills va aguantar la victòria per 27-17.