Els comptes pateixen una derrota vergonyosa davant els Jaguars, 9-6 (cobertura completa)

maeng da kratom verd per a l'energia

Per segona setmana consecutiva, els Bills van lluitar contra un equip inferior que va entrar amb només una victòria.

Aquesta vegada, els Bills no van poder aconseguir la victòria ja que van caure davant els Jacksonville Jaguars per 9-6.

La línia ofensiva, els titulars a faltar Spencer Brown i Jon Feliciano, va lluitar amb força. Josh Allen va llançar dues intercepcions, va ser acomiadat quatre vegades i va perdre un fumble. Va acabar 31 de 46 amb 264 iardes passant.

Els Bills van ser capaços d'aconseguir gols de camp en els seus dos primers jocs del joc, però van seguir amb tres despegues, dues intercepcions, un balanç suelt i una pèrdua de personal.

Amb la primera meitat acabada, els Jaguars conduïen i van arribar a la zona vermella, però Carlos Hyde va desviar la pilota. Entrat al quart quart, el partit estava empatat 6-6.

El més destacat dels primers 45 minuts de joc va ser el Josh Allen sobre les rareses de Josh Allen. Al final de la primera meitat, Allen de Jacksonville va acomiadar Allen de Buffalo, l'única vegada que un jugador ha estat acomiadat per un jugador amb el seu propi nom.

Al final del tercer quart, Allen va interceptar Allen per a la primera intercepció de la carrera del defensor.

Al quart quart, la bogeria va continuar. A principis del quart, Jacksonville va llançar un gol de camp per avançar 9-6. En la conducció següent, Allen va disparar la pilota i va ser recuperada per Allen de Jacksonville.

Amb una darrera oportunitat per empatar o guanyar el joc, Allen va prendre un sac al tercer i set a la línia de 39 iardes de Jacksonville. En quart i llarg, Allen no va trobar un receptor obert i va llançar un incomplet a Stefon Diggs.

Devin Singletary va ser el millor corredor de l'equip, acabant amb només 16 iardes en cinc acarreos. Zack Moss va abandonar el partit amb una lesió al cap. Diggs va ser el millor receptor amb sis captures per a 85 iardes, però va ser invisible durant la major part del joc.

Taron Johnson va abandonar el joc i va ser descartat amb una commoció cerebral.

quant costa construir un cotxe de carreres

ENLLAÇOS DE RECUPERACIÓ DEL JOC:

MITJANA:

PREVISUALITZACIÓ DEL JOC:

Els Bills es preparen per enfrontar-se al seu tercer rival a l'AFC Sud aquesta temporada. Buffalo es dirigirà a Jacksonville per enfrontar-se a un equip amb només una victòria per segona setmana consecutiva.

Els Bills s'enfrontaran diumenge al seu segon quarterback novell de la temporada després de vèncer el quarterback novell de Houston, Davis Mills, a la setmana 4. Des que va arribar a Buffalo, Sean McDermott ha estat a prop de la perfecció contra els quarterbacks novells. Els Bills han jugat contra sis quarterbacks novells des del 2017 i tenen 5-1 en aquests enfrontaments.

En aquests sis jocs, els quarterbacks novells han llançat només quatre touchdowns de passada, mentre que han llançat 13 intercepcions. També publiquen una mitjana de 58,7 de passatgers i han estat acomiadats 15 vegades. Mills va registrar la puntuació de passatgers més baixa (23,4) i Devlin Hodges i Mills van llançar la majoria d'intercepcions (4) contra els Bills.