Els Buffalo Bills milloren fins a 3-0 després de vèncer els Bengals, 21-17 (cobertura total)

Els Buffalo Bills van anotar amb menys de dos minuts per derrotar als Cincinnati Bengals davant d'un públic exhaurit del New Era Field per a la seva primera sortida per 3-0 des del 2011. Els Bills van liderar 14-0 en un moment donat abans que una remuntada dels Bengals donés a Buffalo. 17-14 al final del quart. Josh Allen va tornar a liderar els Bills per darrere i Frank Gore va donar-li un cop de puny per donar a Buffalo la victòria per 21-17.

begudes desintoxicants per males herbes que funcionen

Els comptes milloren fins a 3-0 amb una victòria sobre els Bengals | Resum del joc ( BuffaloBills.com)
Buffalo Bills 21, Cincinnati Bengals 17: resum ràpid i notes ( BuffaloRumblings.com)
Els comptes ho fan més difícil del que hauria d'haver estat, però passen a 3-0 amb la victòria contra els Bengals (Buffalo News)
Els comptes defensen l'oferta de remuntada en el primer partit per mantenir-se invictes (WHEC)
Els Buffalo Bills sobreviuen a mossegar-se les ungles contra els Bengals: 5 observacions instantànies (Estat de Nova York)

VISTA PRÈVIA :

Un parell d'equips de l'AFC que tots dos van acabar amb sis victòries l'any passat semblen anar en direccions oposades a partir de la temporada 2019. Els Bills 2-0 tornen a casa per enfrontar-se als Cincinnati Bengals 0-2 aquesta setmana.